Kjøkkenvasken fargealternativer

October 9

Kjøkkenvasken fargealternativer

Vasken er hjertet av kjøkkenet. Det blir langt mer bruk enn komfyren. Når du utformer eller remodeling kjøkken, kan posisjon, stilen og fargen på vasken angi tonen for resten av innredningen. Hvis en vask må erstatte innenfor en eksisterende romdesign, kan knowing tilgjengelige fargen og materielle alternativer du velge et friskt utseende som harmonerer med resten av kjøkkenet.

Stein

Stein synker er tunge, kostbar og vakre på kjøkkenet. Fargene er begrenset til hvilken stein valgt men innenfor disse valgene er en rekke subtile og dramatiske forskjeller. Granitt synker er vanligvis en mørk grå, men designer granitt synker kommer fra skifer grå, blues, brunt, greener hvite og grå toner. Kleberstein er en mørkere grå som alder enda mørkere over tid. Den brukes ofte for gårdshus forkle synker. Marmor og onyx, med sine omfattende veining, er vanligvis henvist til badet, men ikke alltid. Marmor kan være hvit med årer spenner fra blek grå helt til svært mørk med blå, svart eller grønn veining. Onyx kommer i honning, hvit, rød og grønn.

Metal

Rustfritt stål er standard. Det er holdbart, lett å feilfri, profesjonell ute og laget i hver konfigurasjon. Ulemper er at denting glatt børstet finish, og det er bråkete. Men hvis du liker metall og du enda mer farge enn rustfritt, gå for kobber. Kobber er en glødende gylne oransje med et snev av rosa og det trenger ikke polering. Kobber synker kommer i skinnende og verdigris utførelser. Nikkel og bronse er også tilgjengelig for kjøkkenvasker, selv om de fleste av de mer uvanlige metall synker er tilpasset laget.

Emalje og Corian

Porselensemalje på støpejern varer i 25-30 år og er i farger fra ren hvit avocado å blek rosa. Vasken er ganske tøff og visne-bevis; Det har smeltet jord glass på varme støpejern. Den tradisjonelle fargen av porselen kjøkkenvasken er hvit, men det er nye nyanser å matche trender i apparatet farge hver sesong. Eventyrlystne remodelers har komposittmaterialer brukes for kjøkkenvasker noen fordeler; en er at de kommer i en rekke farger. Corian får fargen fra mineraler innebygd i fjerne akryl og kan produseres i hvit, grå, beige, brun, blå, grønn, gul eller alle nyanser å matche eller supplere Sticks. Corian har en matt overflate som renser lett og motstår riper.