Kjøkken vinduet urter

March 3

Økende urter i en kjøkken vinduskarmen eller vinduet er en fin måte å ha friske urter for matlaging. Ved å åpne et vindu, er friske smaken et øyeblikk unna. Kjøkken vinduet urter er en fin måte å komme i gang hagearbeid med enkle planter som har en rekke bruksområder. Kjøkken urter, sørg for at du vokser dem i jord som de trenger, og du er i sonen hardførhet de krever.

Gressløk

Gressløk, eller Allium schoenoprasum, er en amaryllis familie flerårig. Bladene har en besk smak og er hul. Har små lilla eller lilla blomster. Gressløk har også små gruppert lyspærer med underjordiske rotstokker. Det krever full sol og vanlige vanning. Du forplante gressløk av frø eller klumpe seg divisjon hver årene om vinteren. Hardførhet varierer fra USDA soner 3 til 9.

Basilikum

Den basilikum, eller Ocimum basilicum, er en mint familien årlig. Stilkene er grønn med hvit eller lilla blomster. Bladene er hva brukes som planter og har en sterk eller peppery smaken. Duften og fargen på anlegget avhengig av sorten valgt. Plant en basilikum plante i full sol med godt drenert jord. I varmt klima må det delvis skygge. Du overføre basilikum av frø. Hardførhet områder ikke er gitt som en årlig.

Persille

Persille, eller Petroselinum crispum, er en Skjermplantefamilien årlig. Det er duftende og har flat eller krøllete bregne blader. Bladene er spiselige delen av anlegget og en brukt som pynt, pusten freshener og krydder. De har en nøtteaktig smak. Plante en persille i fullstendige eller delvise solen med gjennomsnittlig sur jord, nær en pH på 6. Du kan overføre det av frø. Hardførhet områder er ikke en faktor siden det er en årlig.

Oregano

Til oregano eller Origanum vulgare, er en mint familien flerårig. Bladene er duftende, ovale og fuzzy. De er spiselige del av urt. Blomstene er små lilla rørformede blomster som kommer i sommer. Avhengig av sorten det kan eller kan ikke blomst. Det krever godt drenert ikke Sure jord med full sol. Det trenger ikke mye vann. Du kan overføre oregano frø, stiklinger eller rot divisjon. Hardførhet varierer fra USDA soner 4 til 9.