Kjøkken rengjøring løsninger

December 3

Kjøkken rengjøring løsninger

Kjøkkenet er ett rom i huset som pleier å bli skitten på daglig basis. Rask frokost, pakking lunsj, skyndte middager og barn dukker i snacks etter skolen alle legge opp til en skitten kjøkken på slutten av dagen. Få organisert, lage en plan for å holde kjøkkenet rent og funksjonelt og finne måter å fullføre oppgaver raskt for å foreta rensing kjøkkenet en bris.

Organisere

For rask og enkel rydde opp, organisere alle rengjøring forsyninger og plasserer dem på en sentralisert plassering. Under kjøkkenet er vasken et felles sted for rengjøringsmidler. Velg noen gode rensemidler som vil rense hele kjøkkenet, i stedet for overbelastning rengjøring kit med en rekke rensemidler utformet for eneste bruk. Oppvaskmiddel er bra for rengjøring retter, tellere og fjerne fett fra skap og komfyren. Eddik er et desinfeksjonsmiddel som kan fjerne bakterier fra skjærebrett og vasker, men du kan også bruke det ren etasjer. Prøv natron for å fjerne cooking lukter og skure kjøkkenvasker. Husk å inkludere svamper, duker og skrubbe børster i renhold kit. En sopelime, mopp og støv panne er også nødvendig.

Lage en Plan

Rengjøring kjøkkenet kan være overveldende når du vurdere alle aktivitetene som du må utføre, fra mopping opp søl rengjøring ovnen og tømme ut spiskammeret. Lage en plan av oppgavene du må fullføre for å holde kjøkkenet feilfri og fungerer problemfritt. Neste, avgjøre hvor ofte du bør fullføre de aktivitetene. Vaske og tørke toppen av ovnen feier gulvet er jobber du bør gjøre daglig for å holde kjøkkenet ren. Andre oppgaver, for eksempel Våtmopping, kan bare være nødvendig på ukentlig basis. Du bør håndtere noen oppgaver, som rengjøring innsiden av kjøleskapet, hver månedene. Lage en tidsplan og deretter feste med det.

Vaske, kjeler og panner

Panner med fastsittende mat krever ofte timer soaking og skrubbing. I stedet legge natron og vann til pan og varme på komfyren til maten lysbilder av. Ikke bare lagrer dette du fra skrubbing, men du kan utføre andre oppgaver mens pan-varmer. Silikon panner og iblant en fet film som ikke skrubb av. Hvis du vil fjerne, varme eddik og vann i pannen. Filmen vil stige til toppen. Til slutt, ren panner med oppvaskmiddel flytende og varmt vann. Å legge eddik til skvip vil kutte ned på fett. Snarere enn skrubbe bort på brune flekker i kaffen, hell i litt eddik og la suge for tjue minutter.

Kjøkkenvasken

Skrubbe flekker med en svamp for å fjerne flekker. Når du er ferdig rettene, foreslår rense vasken ved å fylle det med en gallon varmt vann og en spiseskje med blekemiddel, Good Housekeeping. Bruk denne løsningen for å rengjøre kranen og alle områder rundt vasken. Legg svamper, børster og dishrags og la suge i flere minutter før skylling ren. Ikke tørr vasken; la den luften tørr.

Skjærebrett og benkeplater

Skjærebrett, spesielt trebord, er ofte dekket med bakterier fra skjæring rå kjøtt. Rense skjærebrett ved å tørke med ufortynnet hvit eddik eller sitronsaft. Tilsvarende bruk eddik for å rengjøre benkeplater etter matlaging.

Gulv

Feie gulv hver dag for å unngå en opphopning av støv og skitt som kan skade etasjer. Bruk en varm, fuktig fille for å oppdage ren små flekker og søl fra gulvet som de skjer. Rydde opp søl umiddelbart med en mopp eller klut. Tørke minst ukentlig eller oftere hvis kjøkkenet er svært opptatt hele uken.