Kjøkken redskap sjekkliste

July 27

Kjøkken redskap sjekkliste

Kjøkkenet er ufullstendig uten et sett med kjøkkenredskaper. Du må kjøkkenutstyr å fullføre oppgaver som forbereder oppskrifter, matlaging og spise mat. Flere produsenter produserer kjøkkenutstyr av varierende kvalitet, så det er mulig å finne det du trenger i en rekke priser, former og størrelser. Hvis du ikke er sikker på hva du får, er det noen vanlige elementer du finner i de fleste kjøkken.

Sølvtøy

Sølvtøy, også kjent som bestikk, inkluderer ditt skjeer og gafler middag kniver. Når du velger et sett med sølvtøy, ta hensyn til kvaliteten på settet og brikkene settet inneholder. Fleste tror at tunge sølvtøy betyr kvalitet er bedre enn lettere sølvtøy. Men kan spise med tunge stykker bli ubehagelig. Sølvtøy med hul håndtak er ofte lettere uten å ofre kvalitet. Vanlige materialer som brukes til å lage sølvtøy rustfritt stål og sterling sølv. Rustfritt stål er en kombinasjon av stål, krom og nikkel. Krom gjør sølvtøy motstandsdyktig mot rust, mens nikkel gjør det skinne. Sølvbelagt sølvtøy er vanligvis en kombinasjon av nikkel, sink og kobber med et tynt lag av sølv belegg. Det er mulig i sølv plating vil slites av etter lang tids bruk. Sølvtøy laget av sterling sølv er den tyngste og mest holdbare tilgjengelig. Aldri kjøpe din sølvtøy basert på et bilde i et magasin, katalog eller på en nettside. Du kan bedømme kvaliteten hvis du ikke holder sølvtøy i hånden.

Bestikk

En bestikk inkluderer kniver i forskjellige størrelser som brukes til andre formål. Du kan kjøpe bestikk i et sett eller som individuelle stykker. Bestikk kniver er mye skarpere enn kniv kan du finne i et sett med sølvtøy. Hvis du planlegger å kutte kjøtt eller chop frukt og grønnsaker, må en bestikk satt. Knivblad finnes i flere forskjellige typer materiale. Høy karbon stål og høy-carbon rustfritt stål er de to vanligste typene knivblad. Høy karbon stål blad har skarpe knivene som er skarpe selv etter lang tids bruk. Høy karbon stål blad også noen av de enkleste å skjerpe. Misfarging ofte skjer imidlertid etter gjentatt bruk kutte sure matvarer. Høy-carbon rustfritt stål holde ikke skarpe så lenge høy karbon stål blad, og de er også vanskelig å skjerpe. Bladene er generelt motstandsdyktig mot rust og misfarging. Andre blad alternativer omfatter rustfritt stål, Titan, keramikk og plast.

Kjøkkenartikler

Et typisk kokekar sett inkluderer potten, pan, kjeler og skillet. Brikkene er selges separat også for folk som ikke trenger et helt sett. Bestemme hva slags materiale du foretrekker for din kokekar. Rustfritt stål Kjøkkenartikler er lett å finne, vanligvis billig og holdbar. Støpejern Kjøkkenartikler er holdbar, beholder varme godt og er ofte billig. Du må imidlertid sesong støpejern Kjøkkenartikler så det ikke påvirker smaken av mat. Aluminium kokekar er et alternativ, men aluminium er myk og bulker og riper lett. Kobber kokekar brukes oftest av profesjonelle kokker. På grunn av sin pris er kobber kokekar vanligvis ikke et topp valg for kokker.

Diverse utstyr

Vurder flere kjøkkenredskaper som skjærebrett, visp, spatel, spor slikkepott, tang og kjøtt gaffel. Du må også tallerkener, boller og væske. Kjøpe disse elementene på en etter behov hvis du ikke ønsker å kjøpe noen i et sett. I noen tilfeller inneholder et sett mye mer enn du trenger eller elementer som du vet du aldri bruker. Hvis det gjelder for din situasjon, kan kjøpe individuelle elementer spare plass og penger.