Kjøkken gardin & skyggen ideer

June 30

Kjøkkenet er sentrum av de fleste hjem, og har attraktiv vindu gulvbelegg ikke bare holder dem privat natten men legger farge og tekstur til rommet på dagtid. Kjøkkenet er vanligvis den mest rom i huset, og dekorere vinduene med gardiner og nyanser gjør matlaging eller spise på kjøkkenet morsommere.

Persienner

Rullegardinmenyen persienner tilbyr en enkel måte å ha retningslinjer om natten og en hyggelig utsikt i løpet av dagen. Persienner kommer i forskjellige farger for å matche de fleste fargevalg. Nyanser kan tilpasses av hånd-maleriet design eller scener, spraye eller stempling. Akryl eller latex maling vil følge vinyl persienner. Sprut forskjellige farger på maling på et hvitt vindu nyanse vil sikkert gir nytt liv til den.

Dekker vanlig persienner med stoff kan føre dem til å være altfor tykk fremheve helt, men kutte ut stoff eller vinyl appliques og lime dem til nyanser ville ikke sammenlegge overdreven bulk.

Gardiner

Alternativene for vinduet gardiner er mange, fra rene gardiner til trykt eller slette stoffer som blokkerer lys. Gardiner for kjøkken kan inkludere valances som ramme et vindu eller bruke slips backs at utvide visningen.

Kjøkken gardiner som samsvarer med andre stoffer brukes i kjøkkenet for varm pads, tallerkenbrikke eller kjøkkenhåndklær vil knytte rommet sammen og sement et tema for kjøkkenet, enten det er tilfeldige land eller ren og sofistikert. Gardiner kan også velges tilsvarer retter i farge eller design å koordinere hele rommet.

Kombinere nyanser og gardiner

Nyanser og gardiner kan lett kombineres på samme kjøkkenvinduet å gi umiddelbar personvern om natten og rikelig lys i løpet av dagen. Lukker gardinene på kalde vinternetter vil holde mer varme i huset, en ekstra fordel av å bruke nyanser og gardiner sammen.