Kjerringråd Caulk fjerning

January 1

Caulk fjerning er en del av mange remodeling prosjekter gjort til et bad. Det er mange forskjellige typer verktøy og kjemiske løsninger du kan investere i du caulk fra hjemmet ditt, men du kan spare penger ved å lære hvordan å gjøre en komplett caulk fjerning jobb uten å investere i verktøy eller tar din sjanser med spesialiserte kjemikalier. Du kan fjerne caulk hjemmefra med kun standardelementer og en felles husholdning kjemisk.

Scoring

Scoring caulk betyr at du bryte lim sammenhengen mellom caulk og overflaten som brukes. Når du Reparer badekar, for eksempel vil caulk følge badekar og omkringliggende veggene når du installerer den. For å gjøre caulk fjerning jobben må du score caulk først. Våt caulk å gjøre det enklere å kutte, og deretter bruke et verktøy kniv til å kutte langs kantene på caulk skiller den fra overflaten. Du kan bruke mer penger på et spesialisert caulk scoring verktøy, men en rimelig verktøy kniv vil gjøre samme jobben.

Sparkel

Fleste har en sparkel sittende i nærheten huset, og hvis du ikke har en så det er veldig billig å gå ut og kjøpe en. Når du har scoret våt caulk kan du bruke en sparkel press fra overflaten og trekke det bort. Mye av caulk kommer i store biter, men for mer vedvarende limet trenger du bare å våt den igjen og deretter bruke kitte kniven for å fullføre jobben. En billig sparkel vil gjøre samme jobb som et dyrt spesialiserte caulk fjerningsverktøy ville gjøre, og hvis du har en sparkel med skarp nok kant, deretter kan du bruke sparkel scorer caulk også. Det ville tillate det billig sparkel å gjør oppgaven av to spesialitet verktøy.

Ammoniakk

Del av fjerne caulk er rengjøring overflaten og gjøre den klar for en ny linje med fugemasse. Gjennom årene kan caulk forårsake en liten opphopning av mold og andre materialer som bør renses bort helt. Legge til en kopp ren ammoniakk til en halv gallon av vann, og deretter bruke en svamp for å rengjøre området hvor din caulk var. I de fleste tilfeller vil du ha ammoniakk i hjemmet til bruk med tøyet. Du kan også bruke den ammoniakken som rensning agent å fullføre caulk fjerning prosjektet.