Kjerringråd behandlinger for Cat urin på et teppe

May 16

Kjerringråd behandlinger for Cat urin på et teppe

Mange pet eiere har møbler og tepper merket eller revet av deres belagt venner. Katter mai urinere på teppet for et par forskjellige grunner. Katten kan ha en urinveisinfeksjon eller han bare kan merke området for å etablere dominans. Hovedårsaken til de stygg lukt er krystallisering urea og veksten av bakterier på teppet. I tillegg ubehagelig lukt er det viktig å fjerne katten urin fra gulvteppet fordi katten tisse vil der igjen hvis den ikke fjernes.

Natron

En hjem rettsmiddel behandling bruke cat urin på et teppe er natron. Det er kostnadseffektivt og generelt fungerer bra. Bruke papirhåndklær for å suge opp så mye av urin som mulig. Hell bakepulver på urin flekken. Beløpet som du skal bruke, avhenger av størrelsen på flekken. Bare sørg for at det er dekket. Hvis bakepulver blir gul på grunn av urin, Fjern den med en fuktig papirhåndkle og bruke litt mer. Fortsett denne prosessen inntil bakepulver blir hvit og ikke slå gule. La det sitte over natten og vakuum det opp neste dag. Bakepulver trekker effektivt urinen av teppet.

Eddik

Hvit eddik kan også brukes til å fjerne katten urin flekk og odor på tepper. Denne blandingen er lett å lage og bruke. En del hvit eddik bør legges til to deler av varmt vann i en sprayflaske. Spray blandingen flekker og bruk et håndkle til å skrubbe flekker. Etter eddik har tørket på teppet, kan du tørke det med et vått håndkle. Hvis denne blandingen ikke fungerer umiddelbart, kan du gjenta den et par ganger.

Hydrogenperoksid

En annen enkel og rimelig behandling bruke cat urin på et teppe bruker en blanding av tre ingredienser. Den viktigste ingrediensen er hydrogenperoksid. Hell ca 15 unser Hydrogenperoksid i en plast bolle. Legg til at to spruter flytende såpe og to spiseskjeer av bakervarer brus. Det bør brukes på områder med katten urinen eller katten urin flekker. Tørke det med varmt vann når det har tørket.