Kjerringråd avfetting

May 26

Avfetting kan brukes til en rekke formål i hjemmet og garasje, fra rengjøring kjøkken benkeplater, ovner og gulv til rengjøring auto deler. Det er mange avfetting på markedet som er effektive og trygt å bruke på ulike overflater, men det er også noen enkle måter å gjøre like effektiv avfetting hjemme.

Sudsy ammoniakk

Sudsy ammoniakk er en vanlig produkt som kan brukes som base ingrediens i en hjemmelaget avfettingsmiddel, ifølge ThrifyFun.com.Kombiner en kopp sudsy ammoniakk med en quart rubbing alkohol og en tsp. av oppvaskmiddel. Hell innholdet i en gallon beholder og Legg nok vann til å gjøre en full gallon. Ikke bruk tom blekemiddel beholdere for å blande denne løsningen blanding av blekemiddel og ammoniakk kan forårsake en eksplosjon eller potensielt dødelig damper.Bruk ferdige avfettingsmiddel løsningen i ren spray flasker for rengjøring ventil hetter, komfyrer, ovner eller andre steder hvor fett og smuss har akkumulert.

Motoren renere

Hvis du eier en motorsykkel eller en bil som du liker å holde utkikk skarpe, vil du sannsynligvis fjerne opphoping som oppstår på motoren fra tid til annen.Blande en del diesel drivstoff eller parafin til fire deler ofwater og legge noen dråper oppvaskmiddel å gjøre en utmerket hjemmelaget motoren renere, ifølge totale motorsykkel fora.Denne concoction vil ikke være mye bruk som en husholdning renere, men for fett og olje som kaker på auto deler, denne løsningen vil få dem tilbake til ser ny eller knapt brukt.For motorer, spray renere på mens motoren er fortsatt varm og bruke deler pensel til å fjerne overflødig fett. Slangen ned motoren med vann for å skylle bort alle renere og smuss.

Eddik avfettingsmiddel

Tre vanlige husholdning ingredienser gjør en Universal avfettingsmiddel som vil bekostning rettferdig lutfattig å opprette.Bare helle en del hvit eddik og en del vann i en ren sprayflaske og legge til to eller tre dråper oppvaskmiddel å danne en nyttig avfettingsmiddel for hjemmebruk. Denne blandingen er trygt rundt mat forberedelse områder og det er ingen miljøhensyn å bekymre. Denne avfettingsmiddel kan også brukes til å rense skjærebrett og annet kjøkkenutstyr uten bekymre av maten forurensning. Spray avfettingsmiddel på overflaten tørke ned med et rent håndkle og skyll med vann.