Kjennetegner tropiske jord

April 14

Tropiske jord finnes i tropiske regioner mellom Tropic of Cancer og Tropic of Capricorn. Disse jord er karakteristiske for området naturlig faktorene som havet, dyreliv og råtnende mineraler funnet i jorden rundt ekvator. Forstå egenskapene til tropiske jord vil hjelpe deg å identifisere hva du trenger å vokse bestemte planter i tropiske regionen.

Drenering

Kaolinite (leire) jord som vanligvis finnes i tropiske regioner har veldig god drenering. På grunn av de store micelles (phospholipid rom i jord) som er tett bundet sammen, utvides leire i tropiske regioner ikke opptaket av vann. Jord tempererte regioner som inneholder leire også ofte inneholder element montmorillinite. Dette materialet absorberer vann og utvides og kontrakter som varme brukes. Temperert område leire er klebrig når våt, i motsetning til fast strukturen av kaolinite leire i tropene.

Lav Base metning

En base er begrepet som beskriver alkaliske ekstreme på pH balanse diagrammet. Det er med jevne mellomrom tall, 0 til 14 som representerer et surt element eller et alkalisk element i enhver gitt forbindelse. Du kan måle pH i jordsmonnet å avgjøre om plantene vil trives eller trenger en balanse komponent, for eksempel organisk materiale til å gi det beste miljøet mulig. Å ha en lav base metning betyr ganske enkelt at tropiske jord er mer sannsynlig å være surt i naturen i stedet for alkaliske. Dette ville gi dem en lesing på 0 til 6 på pH-skalaen.

Lav Cation Exchange

Cation exchange gjelder muligheten av jord å holde spesifikke næringsstoffer kreves for planteliv å vokse. Ofte ganger en lav cation exchange vil kapasitet eller CEC, resultere i en sandholdig jord som har problemer med å holde vann samt mineraler. Tropiske jordsmonnet er mer sannsynlig at sandstranden struktur; imidlertid forklarer Purdue University lav Konsernledelsen i tropiske jord er mer på grunn av mangel på næringsstoffer siden jord selv består av kvalitet leire. Leire jord må behandles med organisk materiale og andre næringsstoffer-beriket gjødsel å gi det beste miljøet for lokale planter.