Kjennetegner en Hibiscus

February 23

Hibiskus, en flerårig busk, produserer vakre blomstrer når godt vedlikeholdt. Det tåler ulike klima og krever forberedt jord som er rik på næringsstoffer. Hibiscuses vokse godt når plantet med andre busker, men trives når plantet alene der de får hele tilbudet av sollys, vann og mat.

Fysiske egenskaper

Hibiscuses er flerårige planter som nå høyder opptil 8 ft. Hibiscus blad vokser mellom 2 og 3 inches lang og er ofte tre-flikete med diamant eller små form, avhengig av arten. Hibiskus produserer blomster som varierer i farger fra rød, rosa og hvit på sensommeren og tidlig høst. Blomstene vokser så stor som en papir plate, nådde 6 inches i diameter.

Habitat

Hibiskus vokser best i steder som tilbyr fullt sollys noen skyggelegge med rikelig med fuktighet. Men den tilpasser tørketrommel klima og er generelt tørke tolerant. USDA hardførhet soner for hibiskus, angitt av North Carolina State University, er 5 til 9. Det krever et lokk eller ly i områder som er utsatt for frost.

Jord og plante

For riktig vekst favoriserer hibiskus sandholdig jord med god drenering og en pH-nivå mellom 6 og 7. Legge til kompost eller organisk materiale, gir slik en gjødsel, til jord næringsstoffet krevde av hibiskus. Hull for planting hibiskus bør være bare litt større enn original emballasjen. Trykk jorden fast rundt røttene av anlegget for å hjelpe det utvikle en sterk rot base. Mette bakken og undersiden av hibiskus med vann etter planting. Sted 3 eller 4 inches mulch rundt hibiskus for å bevare fuktighet og kontrollere ugress.

Vedlikehold

Beskjære hibiskus rundt September, like før ny vekst skjer. Fjerne en tredjedel av anlegget med en kraftig hånd saks. For en eldre bush, trimme den helt tilbake for å stimulere nye vekst. Ny vekst vil resultere i nye blomstrer. Vann hibiskus hver to eller tre dager under varmt vær og legge til mulch når det er nødvendig.

Gjødsle hibiskus ca tre uker etter beskjæring eller når ny vekst vises. Bruk en lav-fosfat, vannløselig gjødsel, som en 7-2-7 som inneholder sporstoffer mineraler som jern og kobber. Dette hindrer fosfat oppbygging som skader anlegget. Dekk plantens blad og bakken med gjødsel hver tre-fire uker i vekstsesongen.