Kjennetegner bløtt vann

August 4

Bløtt vann renner ut færre husholdninger i USA enn hardt vann. Som vannet siver ned i bakken, plukker den opp mineraler og andre partikler sammen skaper hardt vann og sto for mer enn 85 prosent av vannforsyning i USA Mens hardt vann smaker friskere, forårsaker det spartanske og såpe avskum.

Vann grunnleggende

Vann er et universelt løsemiddel og oppløser flere stoffer enn noe annet. Når den passerer stoffer, plukker den opp partikler underveis, som naturlig forekommende mineraler og metaller og menneskeskapte materialer som plantevernmidler og kjemikalier. Det offentlige vannforsyningen er behandlet, fjerne uønskede partikler og gjør den egnet for konsum og bruk. De vanligste mineralene at vann plukker opp er kalsium og magnesium. Nivåene av disse "hardhet mineralene" identifisere vann så myk og hard.

Kjemisk sammensetning

Bløtt vann inneholder 0 til 17,1 ppm (parts per million) av hardhet mineraler. Relativ fraværet av hardhet mineraler har bløtt vann høyt natrium innhold.

Indikasjoner

Bløtt vann føles glatt eller slimete, som om det ikke skyll av. Det kan smake salt pga utbredt natrium innhold. Såpe og vaskemiddel vil ikke skumme opp hvis brukt i for stor et antall. Bløtt vann blader ingen mineral innskudd i dusjen, bad eller på rettene. Veldig myk vann leaches metaller som bly og kobber rør, våtromsinnredning og loddetinn, utlån en metallisk smak og lukt til vannet. Det høye metall innholdet utgjør en trussel ikke bare til ditt, men også for helsen hvis den overstiger EPAs retningslinjer.

Fordeler

Bløtt vann har mange fordeler, de fleste som kommer fra fjerne eller redusere nivået av hardhet mineraler. Hardt vann produserer snusket Klesvask, såpe avskum, skala og vannet flekker. Derimot mykere vann reduserer hvis ikke eliminerer problemene. Det øker effektiviteten av avløp ytelse ved å fjerne oppbygging av skala. Det forbedrer effektiviteten av vann-drevet eller vann-filtrert apparater ved å eliminere ekstra arbeid for at disse maskinene gjøre under tilstedeværelsen av mineraler. Det krever mindre såpe eller rengjøringsmiddel, du sparer penger på registeret.

Detriments

Mangel eller fravær av hardhet mineraler øker tilstedeværelsen av natrium. Personer med hjertesykdom, åndedretts problemer og natrium intoleranse anbefales ikke å forbruke bløtt vann. Hvis du vil installere et avkalkning av vannet i hjemmet ditt, foreslår de fleste produsenter omgåelsen kaldt vann drikker tilbudet og installere systemet på ikke-drikking kilder i hjemmet. Bløtt vann bør også ikke brukes for plener, planter og hager på grunn av høyt natrium innhold.