Kjemisk kjøkkenregjeringen rensning løsninger

August 1

Kjemisk kjøkkenregjeringen rensning løsninger

Rengjøring kjøkkenskapet er nødvendig etter år med fett og støv buildup. For å unngå denne typen buildup i fremtiden, rengjør kjøkkenskapet minst en gang i året, men rengjøring dem en gang hvert halvår er mer effektiv. En rekke kjemiske kjøkkenregjeringen rensning løsninger er tilgjengelig, og må brukes i henhold til instruksjonene fra produsenten når streve for å gjøre ditt skap se splitter nye.

Oppvaskmiddel

Bruk oppvaskmiddel for å rengjøre kjøkkenskapet grundig. Hell to deler vann og en del fett-bekjempelse oppvask væske i en bolle eller bøtte, dypp din svamp i løsningen og tørke ned kjøkkenskapet. Hvis du bruker en fille i stedet for en svamp, sikre det er 100 prosent bomull, som er spesielt skånsom for tre skap.

Alkohol

Bruke isopropyl rensevæske til alle metall kjøkkenskapet du ønsker å rengjøre. Bare bruk en svamp dyppet i denne typen alkohol for å fjerne fett fra skap. Unngå å bruke en stålull svamp, som det er slitende og kan lett ripe kjøkkenskapet overflater. Etter bruker alkohol på ditt skap, vask cabinetry med såpe og vann. Du kan bruke stålull svært forsiktig mot noen rust stedene du vil fjerne. Tørk skap ned inntil de er helt tørre hindre mer rustflekker vises.

Hushold Cleaner

Vaskemidler også hjelpe få kjøkken skap få skinnende rent. Kombinere 2 ounces av universalrengjøringsmidler med 1 gallon varmt vann. Bruk denne kjemisk løsning til skap ved hjelp av en fille, spesielt hvis skap er gummy å ta. Tørk ned både på innsiden og utsiden av skap, sammen med toppkantene skap dører.

Møbler renere

Møbler renere produkter opprettes til ren tre både forsiktig og effektivt. Fortynne en konsentrert tre-cleaner væske med vann, etter etiketten instruksjonene, og bruke blandingen til skap en svamp eller klut. Forsiktig rense skap med en ren, våt rag for å unngå kjemiske flekker dannet på cabinetry din.

I tillegg unngå rengjøringsmidler som er fet, spesielt de som funksjonen silikonolje - når rengjøring solid hardvedgulv cabinetry, som denne typen olje kan forårsake problemer hvis du ønske å refinish ditt skap. Silikonolje gjør dette ved lekker i sprekker i tre skap, dermed svekke en fremtid ny finish.