Kjemikalier funnet i plantevernmidler

July 1

Plantevernmidler er kjemikalier som brukes til å drepe og skade planter, mest ugress. Plantevernmidler er klassifisert i henhold til deres handling eller kjemiske derivater som står for nesten 60 prosent av alle plantevernmidler brukes i USA. De mest vanlige kjemikaliene som brukes i plantevernmidler er chlorophenoxy syre og dets derivater, glyfosat og bipyridyl derivater.

Chlorophenoxy syre

Chlorophenoxy herbicides har vært mye brukt i landbruket siden 1950. Bruk av denne kjemiske i plantevernmidler er blitt avtatt i en rekke land på grunn av den utbredte yrkesmessig eksponeringen for kjemiske under formulering, produksjon, program og avhending av Plantegiften. En av de vanligste yrkeseksponering er absorpsjonen av kjemiske i kroppen gjennom huden. Under produksjon oppstår eksponering under behandling av råvarer, sluttproduktet og avfall. Industriulykker også føre til høyt nivå kortsiktige yrkeseksponering. Chlorophenoxy herbicides er vekst regulatorer som er translocated av anlegget. Dette fører til en unormal vekst og død av flertallet Bredbladet planter. Fellesnavn for cholorophenoxy plantevernmidler inkluderer 2,4-D, 2,4-DP, MCPP, MCPA og 2 4DB.

Glyfosat

Glyfosat er et ikke selektiv, brede spekteret ugressmiddel noen navn for produktet inkluderer Rodeo, Roundup og Pondmaster. Glyfosat er sikker for bruk med andre ugressmiddel og er svært effektiv for nesten alle flerårige og årlige planter som Starr, gress, woody planter og brede leaved ugress. Glyfosat produkter er generell bruk plantevernmidler og er også sikker for bruk på en rekke avlinger. Plantegiften er sterkt opptatt av de fleste jord og spesielt de høye i organisk materiale. Mens glyfosat metaboliseres mye noen planter, fortsatt det intakt i mange andre planter.

Bipyridyl Herbicides

Bipyridyl plantevernmidler brukes mye i hagearbeid og landbruk som ikke selektiv Luke kontroll. Fellesnavn for bipyridyl plantevernmidler er paraquat og diquat. Paraquat er mer giftig i naturen enn diquat. Huden eksponering til bipyridyl plantevernmidler kan føre til alvorlig hudirritasjon og brenning. Det er både økonomisk og økologisk bedre å bruke den i kontrollerte mengder Bipyridyl plantevernmidler er relativt dyrere enn andre plantevernmidler. Støvet på bladene av ugress reduserer effekten av bipyridyl herbicides.