Kjemikalier for stoppet opp toaletter

September 29

Kjemikalier for stoppet opp toaletter

Du kan bruke en rekke metoder for å rense toaletter, stedet for å stole på en rørlegger. Visse kjemikalier kan arbeide for å koble stoppet opp toalett, avhengig av kjemikalier og plasseringen av tresko i toalettets avløp systemet. Før du bruker kjemikalier for å rense toalettet ditt, må du være klar over noen potensielle risikoer.

Flytende toalettet rengjøringsmidler

Før du bruker noen kjemiske for å tømme toalettet ditt avløp, lese etiketten på beholderen. Hvis kjemikaliene ikke er oppført som sikre for bruk i et toalett, ikke helle dem inn i toalettskålen. Visse kjemikalier, vil spesielt hvis blandet med toalettet rengjøringsmidler, bli ustabil og føre til en eksplosjon i på toalettet tank. Andre kjemikalier vil gjøre noe for å fjerne tresko i et toalett selv om de jobber i andre avløp.

Helse bekymringer

Før du bruker noen kjemiske renere å ta vare på tette, i toalett eller andre steder, vei helserisikoen ved hjelp av kjemiske. Ved å lese over advarende etiketten på flasken, vil du bli klar over faren hvis kjemikalier kommer i kontakt med din hud eller øyne. Toalett vann vil sprute, spesielt hvis du bruker en plunger senere fjerne tresko, utsette deg for fare for skade. Også noen kjemikalier vil sette av gasser som er skadelige hvis du inhalerer dem, gjør ventilasjon på badet en topp prioritet.

Toalett og rør skade

Noen drain rengjøring kjemikalier er etsende og vil gjøre skade på toaletter. Leste over etiketten på beholderen å se hvis det er oppført som trygt for bruk med porselen, siden det er materiale toalettet boller er laget av. Noen kjemikalier vil etse eller misfarges porselen, svekkelse av toalettet og gjør det sprekk lett. De samme kjemikaliene vil også skade rør, spise hull i dem eller forårsaker forbindelser til ruste og lekker vann.

Rotete opprydding

Hvis kjemikalier du bruker i toalettet ikke fjerner avløpet, vil du sitte igjen med en bolle full av stående kjemikalier. Fjerne tresko vil bli mer av en delikat prosess siden du må være oppmerksom på kjemikalier. Noen rørleggere belaster deg ekstra for å ta vare på toalettet tresko på grunn av kjemikalier og fare de innlegge rørlegger.