Kjemikalier for rengjøring Blinds

February 29

Kjemikalier for rengjøring Blinds

Ofte fokusere vi på å holde våre vindusglass ren og strek gratis. Dette er fordi flekker og skitt er svært synlige og de hindre oss fra å nyte windows. Fordi skitt og støv på windows blinds er blanding i vel, det lett å glemme å rengjøre blindene. Fjerne oppsamlet smuss og støv med rengjøring kjemikalier og løsninger.

Ammoniakk

Ammoniakk er den viktigste ingrediensen i de fleste kommersielle vindu rengjøringsmidler. Det er en mild alkalisk løsning som du kan kjøpe på de fleste dagligvarebutikker. Ammoniakk er en stikkende lukt og er giftig, så hold kjemiske fra barn og kjæledyr. Å bruke den, fylle en bøtte med 1 QT varmt vann og Legg ½ kopp ammoniakk. Fukt en svamp i rengjøringsmiddel og skrubbe blind slats. Skyll blinde med en klut fuktet i klart vann.

Møbler polsk

Bruk kjemiske, kommersielle møbler polsk for å fjerne skitt og annet rusk fra overflaten av tre blinde. Naturlig tre blinde vil ha tidlig, råte eller utvikle mold hvis du suge dem med vann eller væske rengjøringsmidler. I stedet spray en klut med møbler polsk og gni den over overflaten av begge sider av blind slats.

Støvtørking Spray

Hvis blinde er litt skitten, kan du rengjøre dem ved å bare tørke begge sider av slats med en fjærkost eller en dusting klut. Støvtørking spray vil hjelpe kluter og feather støvkost plukke opp støv bedre. For å bruke den, hold klut eller fjærkost 1 fot fra sprayboks og lett spray fjærkost eller klut med støvtørking spray.

Flytende Dish såpe

Dyp feilfri eller spot ren blindene med en flytende parabolen såpeløsning. For å bruke den, bland en kopp varmtvann med ¼ tsp. flytende dish såpe til vannet utvikler såpebobler. Fukt en svamp eller klut med løsningen og tørk opp smuss og rusk på blindene. Skyll blinde med en klut fuktet i klart vann.