Kjemikalier for Pool vedlikehold

May 6

Kjemikalier for Pool vedlikehold

Svømmebasseng krever mye arbeid å opprettholde. Natur liker å bosette seg nesten overalt, inkludert i stillestående vannmasser. Også, ulike naturkreftene pleier å gjøre svømmebasseng skyet og svært alkalisk. Riktig bruk av kjemikalier kan gjøre svømmebassenget ikke bare trygt, men også rent og glitrende utseende.

Acid-balansering kjemikalier

En av de vanligste bekymringene med svømmebasseng eiere er pH-nivået i vannet i svømmebassenget. Vann har en tendens til å bli mer alkalisk, med stående vann vanligvis når en pH på 8.5. PH senkes syrer, oftest muriatic acid og natrium bisulphate. Disse syrer er sterk nok til å brenne huden, så de ikke bør legges i store mengder, ifølge bassenget veiviseren. Syre bør alltid legges til vannet og ikke omvendt. Syre bør legges i små mengder til pH når mellom 7.0 og 7.6. Hvis pH blir for lav for noen grunn, kan pH heves med natriumkarbonat.

Klor

Bakterier som å gå overalt, inkludert svømmebassenget. Klor binder med bakterier og dreper dem, ifølge hjem forbedring Web. Deretter suge bassenget filtrene både klor og bakterier ut av bassenget. Klor bør ikke legges til bassenget til pH i bassenget er riktig. Når pH er på riktig nivå, bør klor legges til bassenget sent på ettermiddagen. Klor nivået bør være 1.0-3.0 ppm, ifølge bassenget veiviseren. Hvis klor samler i tykke mengder i bassenget, kan denne samlingen deles opp ved hjelp av sjokk behandling. Du kan finne denne samlingen av klor i bassenget av sterke lukten av klor.

Flocculation kjemikalier

Filtre felle ikke alltid alle partikler og sedimenter som får inn i en pool, forårsaker bassenget blir skyet. Flocculation kjemikalier forårsaker partikler binde sammen og synke å bunnen av bassenget hvor de ikke skyen opp vannet og kan også enkelt vacuumed opp.

Stabilisatorer

Klor behov stabilisatorer legges til sikre at klor gjør jobben sin. Stabilisatorer er laget av cyanuric acid. Stabilisering er viktigste med nye bassenger.

Deodorizer

En svømmebasseng cover må også kjemikalier, spesielt en pool dekke deodorizer. Denne deodorizer både sanitizes overbygg og også fjerner lukt som kan komme inn i overbygg, ifølge Cheap Pool Products.

Brom

En annen kjemiske brukes i svømmebasseng er brom. Brom er mest brukt når en pool eieren ikke ønsker en klor lukt i sitt basseng. Brom egen lukten er imidlertid vanskeligere å vaske fordi brom er fortsatt aktiv, i motsetning til klor.