Kjemikalier er nødvendig for Intex bassenger

August 28

Kjemikalier er nødvendig for Intex bassenger

Intex over bakken bassenger må kjemikalier for å behandle vannet før det er trygt å svømme. De samme kjemikaliene som behandler andre over bakken bassenger og i bakken bassenger vil behandle et Intex svømmebasseng uten problemer. Kjemikaliene nødvendig vil balansere pH i vannet for å gi en komfortabel svømme omgivelsene det er befri fra bakterier og andre skadelige forurenser.

Alkalitet

Alkaliteten i vannet bestemmer vannets evne til å tåle svingninger i pH. Det er en beskytte for pH-nivået når små mengder syrer eller lut kommer i bassenget, som fra kort regn eller erstatte vann. Alkaliteten, målt i deler per million (ppm), skal være mellom 80 og 150. Med en lavere alkalitet, kan pH avta raskt, forårsaker vannet blir sur og etsende. Hvis alkaliteten er for høy, pH er vanskelig å justere, vannet skal skyet og skala vil bygge opp på veggene. Heve alkaliteten med baking soda eller soda ash, eller redusere den med muriatic acid.

pH

PH påvirker hver andre kjemiske i bassenget og bør være mellom 7.2 til 7,8 for optimal funksjon. Dette området er litt alkalisk men er den mest komfortable for svømming og lar klor til å fungere best. Når pH er for lav vil vannet er surt irritere svømmere øyne og hud samt raskt redusere alkaliteten.

Når pH er for høy, vannet er overskyet, skala begynner å danne på veggene og klor sterilisere ikke så effektivt. Heve pH ved å legge til brus aske eller redusere den med muriatic acid. Husk at disse kjemikaliene vil også påvirke alkaliteten i vannet.

Klor

Klor er den mest brukte kjemiske for desinfisering av bassengvannet. Pakket klor er rimelig og relativt enkelt å legge til vannet. Pakket klor er tilgjengelig i pucker, pulver, væske, pinner og tabletter og inneholder cyanuric syre å stabilisere klor. Denne syren bremser fordampning av klor, slik at det å arbeide lenger på desinfiserende bassenget. Holde en gjenværende klor nivå av mellom 1 og 3 ppm å opprettholde en trygg sanitær i vannet.

Sjokk

Sjokk bassenget med en granulert form for klor for å heve raskt og forbrenne noen gjenværende forurenser i vannet. Du bør sjokk etter at kraftig regn, svømmebasseng partene, gjentatt økt bruk eller når vannet ser skyet. En vanlig ukentlig sjokk vil bidra til å opprettholde en ren og renovert basseng og spare penger på klor ved å holde foran noen store vekster alger eller bakterier.