Kjemikaliene som brukes for termitt kontroll

September 15

Kjemikaliene som brukes for termitt kontroll

Termitt infestation forårsaker skade på hjem, trær og personlige effekter til melodi av mer enn en milliard dollar i året. Exterminators distribuere kjemikalier som agn eller frastøte termitter. Plantevernmidler selskaper bruker disse kjemikaliene, kjent som termiticides, enten i bakken eller brukt tre, selv om noen kan være nyttig i enten typen program.

Jord og tre Termiticides

Hvis en exterminator bruker bifenthrin, chlorpyrifos, cypermethrin, fenvalerate, imidachloprid eller permethrin, kan han bruke disse kjemikaliene jord eller tre. Vanlig type termitt program som mål jord distribuerer en av disse flytende insektmidler i en grøft rundt grunnmuren. Hvis hus kjemisk behandling bare gjelder tre, beskyttelse vanligvis strekker seg hovedsakelig til overflaten som den festes.

Tre behandlinger

Termitt spesialister benytte borsyre, chlorpyrifos, cyfluthrin, deltamethrin, disodium octaborate tetrahydrate, permethrin og tralomethrin for tre-eksklusiv behandling av termitter. Deltamethrin og permethrin er syntetiske repellents som brukes med tre.

Agn

Termitt lokkemat systemer bruker noviflumuron, sulfuramid, diflubenzuron og hydramethylnon til agn termitt. Disse kjemikalier termitt bære agn tilbake til kolonien, mate og groom hverandre, og hele kolonien er ødelagt. Agn kan kombineres med flytende behandlinger; de kan også være nyttig i situasjoner der væsker er upraktisk eller ulovlig. Sulfuramid ble opprinnelig brukt til agn kakerlakker og maur, mens diflubenzuron brukes fortsatt som en plantevernmidler for feltet avlinger. Den føderale regjeringen bruker noviflumuron for å beskytte Frihetsgudinnen og det hvite hus.

Langsom-fungerer ikke-Repellants

Lik baiting kjemikalier, langsom-fungerer ikke-frastøtende kjemikalier ikke drepe umiddelbart. I stedet returnerer den døende termitt kolonien. Exterminators som foretrekker denne metoden bruker kjemikalier fipronil, chlorfenapyr eller imidacloprid.

Biologisk forbindelser

Noen biologiske midler beskytte strukturer naturlig. I en metode, exterminator formulerer Metarhizium anisopliae som en sopp og spray det på av infested området. Fagfolk som benytter enten Steinernema carpocapses eller Heterorhabitis bactgeriophora gjør bruk av en vann-dispergerbare medium. Disse stoffene har fordelen av å være tryggere for mennesker og dyr.

Gjør det selv agn produkter

De fleste huseiere har ikke kompetanse til å behandle termitter, gjør det selv produkter tendens til å stole på lokkemat metoder. Kjemikalier som brukes i disse produktene inkluderer sulfuramid og borate.