Kjelleren vinduet sikkerhet

September 25

Kjelleren vinduet sikkerhet

Kjeller vinduer kan gi et rom med lys og varme, samt beskyttelse fra utenfor elementer. Fordi kjeller vinduer kan også gi angripere lett tilgang til hjemmet ditt, må bestemt sikkerhet adresseres. Flooding og vannskader har også vært kjent skje, slik at windows er riktig installert og sikker kan redusere risikoen for huseiere.

Egress Windows

Hvis kjellere blir slått i rom eller leiligheter er pålagt å være utstyrt med egress windows. En utgående vinduet inneholder dimensjonene som er store nok til at det kan tjene som en brann exit. Dette betyr at mennesker må kunne passe gjennom vinduet med letthet. Siden egress er større enn tradisjonell kjeller vinduer kan de gi kjelleren mer lys og varme.

Casement Windows

Casement windows blir stadig mer populært i kjellere som de tillater vinduet for å svinge åpne som en dør. Disse vinduene krever vanligvis ikke noen ekstra låser for sikkerhet, som de er kontrollert av en sveiv eller lever som låses på plass når lukket. Vanligvis casement windows ikke åpne bred nok til å passe en menneskelig gjennom; men det betyr ikke at du bør la vinduet åpent på natten eller når du er borte fra hjemmet. Ekstra låser kan kjøpes for casement windows som gir ekstra sikkerhet når de er lukket.

Vinduet beskyttende segl

Inspisere vinduets beskyttende segl kan hjelpe stoppe vannet fra å komme inn og sikre din kjelleren fra fuktskader. Vannskader og flom kan føre til veksten av mold og mugg, som kan forverre symptomene på astma og andre luftveisplager. At du hjem taket og drenering systemer er i god stand hjelper også kjeller vinduer, som drenering vann kan angi kjelleren hvis de beskyttende seglene er skadet eller slitt.

Vinduet behandlinger

Vinduet behandlinger kan være møblert i kjelleren til å redusere sjansene for inntrengere ute i hjemmet ditt og casing annonsebeholdningen. Populære behandlinger som persienner, gardiner og forheng kan også gi deg og din familie med mer privatliv på kvelden.

Utenfor sikkerhet

Å øke din kjelleren sikkerhet sted utenfor lysene i nærheten windows. Kjeller vinduer fungerer som et enkelt tilgangspunkt for inntrengere; Derfor kan plassere utenfor lys eller bevegelsessensorer i mørke områder av kjeller vinduer hindre inntrengere fra innbrudd i ditt hjem.