Kjelleren Refinishing materialer

November 15

Kjelleren Refinishing materialer

Refinishing kjeller er nesten som å legge en hel ny etasje din hjem, gjør bruk av plass du allerede har, men ikke sette til god bruk. De fleste huseiere velger du tørrmur i sine kjellere og installere teppet eller nye gulv. I tillegg krever flere materialer og utstyr for å fullføre jobben profesjonelt.

Gips og veggkledning

Hvis du planlegger å legge til gips i kjelleren, trenger du flere ekstra materiale, inkludert gips arkene, fortrinnsvis 1/4-tommers eller 1/2-inch vanlige gips eller mugg-resistente gips hvis kjelleren er våt og utsatt for fuktighet. Du skal forsegle veggene med en konkret sealer kjellere med en muggen lukt, og som krever lakk, maling valser, tarps og maleri masker. For å montere gips på veggen, må 2-ganger-4 eller 2-av-3 boards, mur negler eller skruer og en makt skrutrekker.

Gulv

Når du installerer nye gulv, må du velge mellom nye tepper, linoleum og laminatgulv. I tillegg en matte dekket gulvet er nødvendig når du installerer teppe, og en damp barriere er nødvendig hvis installere laminatgulv. Før du installerer gulv, betong gulvet må rengjøres med en pensel og alle lim fjernes med skraper. Å lapp noen hull krever konkrete oppdateringen sammensatte og applikatoren, og hvis du planlegger farging gulvet med betong flekken, acid etsing sammensatte er nødvendig, maling skuffer og valser gjelder flekken.

Dører og listverk

De fleste kjellere trenger noen nye dører, så prehung dører er nødvendig i mange tilfeller. Disse portene inkluderer molding, så ingen dør molding kreves. Molding gulvet er imidlertid en mer materiale å kjøpe. En luftkanon med en brad spikerpistolen er viktig å montere molding sammen med utformingen, og en mitra så kutte molding er en nødvendighet. Molding trappen og taket er valgfritt.

Tak

Installere et tak er en stor jobb som krever en rullegardinliste tak rammen, støtte ledninger og braketter, aktuelle skruene og skrutrekkere, og taket fliser. Isolasjon ligger også bjelkene under rullegardinlisten taket, hvis det ikke allerede er installert. Med taket må nye lysarmaturer å belyse dine nye rom. Innfelt lys, være vanlig rullegardinliste lys eller spore belysning hvis du har en høy kjelleren taket kan hver et passende valg. Ikke glem å inkludere monteringsbrakettene og ledninger, wire cutters og strippere, koblinger og nye kretser for breaker-boksen.