Kjelleren oppussing ideer

December 24

Redecorating kjelleren kan legge levelig kvadrat opptakene i ditt hjem. Kan du aktivere kjelleren i et 1970 retro spillrom eller en media rom minner om en vintage drive-in teater. Du kan også pusse kjelleren som en kunst og håndverk plass som din familie kan nyte sammen.

Spillrommet

Transformere kjelleren til en spillrom hangout for venner og familie til å nyte. Bygg en området og legge et biljardbord og et kort bord for voksen spill. For barna, Inkluder en underholdningen senter og sitteplasser området for videospill. Redecorating kjelleren til et spill rom åpner døren for en tema plass, som en gammel Vest salong, et Vegas-stil casino eller en 1970 retro design med shag gulvteppet. Belysning i en kjeller makeover er en viktig faktor, som naturlig lys ikke er vanligvis rikelig. Anheng lys over baren og tabeller, kombinert med dempet belysning rundt omkretsen av rommet, vil lyse rommet ditt kjelleren-spillet. Inkluder lamper mulig i sittegruppe, bak baren og rundt tabellen kortet legge som mye omgivelseslys som mulig.

Mediesenter

Dra nytte av begrenset belysning at de fleste kjellere har og pusse opp din for å bli en media rom for din familie. Dekorere rommet som om det var en drive-in kino med en innrømmelse stå i ett område, komplett med diner-type bord eller boder, fontenen drinker og en popcorn-maskin. Henge bilder av veteranbiler, svart-hvitt-bilder eller vintage filmplakater i spiseområdet, og flis innrømmelse stå gulvet med svart-hvitt-fliser for en autentisk diner følelse. Hvis kjelleren har betongvegger, dekke dem med rikt stoff gardiner å koordinere med din media rom sitteplasser.

Kunst & håndverk rom

Kjelleren er et perfekt sted å design en kunst og håndverk rom for deg og barna dine. Linjen en eller to av veggene med øvre og nedre skap for oppbevaring, og plassere et stort arbeid-tabellen i midten. Du kan også inkludere en håndverk tabell for barna ved veggen dekket med tavla maling for ubegrenset kreativitet. Vurdere å dekke gulvet med teppe fliser eller selvklebende vinyl fliser som du kan installere selv. Vinyl er billig og tørke av feilfri, noe som gjør dette til et godt valg for alle rom der du maling, lim og opprette prosjekter som kan være rotete. Teppet flisene er dyrere enn vinyl, men brikkene installeres ikke med lim, så du kan erstatte en enkelt om nødvendig. Problemet belysning med overhead fluorescents, lamper og dempet belysning under veggskap og over arbeid tabellene.