Kitty søppel for impregnering rundt grunnlag

October 2

Kitty søppel for impregnering rundt grunnlag

Ikke alle kattunge søppel vil arbeide for impregnering grunnlaget. Scoopable kitty kull inneholder bentonitt leire, en ekspansiv jord som kan absorbere mange ganger sin egen vekt i vann. Denne leire brukes av profesjonelle å forsegle hjem stiftelser og stoppe lekkasjer. Leire i kattesand inneholder tilsetningsstoffer, så det bør bare brukes i en nødssituasjon. Bentonitt leire pulver kan være kjøpt inne bulk for større jobber fra bygning forsyne butikkene og online. Ikke alle bentonitt leire er de samme, imidlertid. Noen har større utvidelse egenskaper, slik at det fungerer bedre for å forsegle lekkasjer.

Natrium og kalsium bentonitt

Det finnes to typer bentonitt leire. Natrium bentonitt sveller til 15 til 18 ganger den opprinnelige størrelsen, mens kalsium bentonitt sveller bare litt. Hvis du setter en spiseskje hver i separate briller, Fyll hver halvveis med vann og la dem sitte et par timer, vil du se forskjellen. Natrium bentonitt ville nesten fyll glasset, og kalsium bentonitt ville se pen mye det samme. På grunn av hevelse egenskaper brukes natrium bentonitt i konstruksjonen for å forsegle stiftelser. Kalsium bentonitt brukes for kosmetiske og helsetjenester. Natrium bentonitt er strip-mined og er mye billigere enn kalsium bentonitt.

Anvendelse av natrium bentonitt til Seal Foundation veggen lekkasjer

Når den brukes på en vegg, er bentonitt blandet med vann og med en sparkel. Hvis lekkasjen er på bunnen av veggen, er bentonitt troweled inn i sprekken som sement, der den vil utvide og plugge hullet. Katten søppel kan brukes på denne måten for små reparasjoner, men husk at kattesand grupperer, så du må spre den raskt. For en stor bunn sprekk, hell tørr katten søppel på gulvet og feie det inn i sprekken eller vaske det med en lys spray vann.

Bruke bentonitt på områder med stående vann

Hvis du vet hvor grunnlaget lekkasjen er, kan denne metoden fungerer selv når det er stående vann. Dryss bentonitt i vannet rett over hullet. Den synke å bunnen og begynner å gel, hovne og fylle hullet. Det fungerer ikke umiddelbart, og hvis det er for mye innkommende vanntrykk det kanskje ikke fungere, som leire bare vil bli vasket bort.

Hensyn og advarsler

Bentonitt leire utvider raskt, men ikke umiddelbart. Det kan ta flere timer å få full effekt.

Alltid bære en maske når bruker bentonitt leire pulver, som inhaling støv i lungene kan være dødelig.

Natrium bentonitt må aldri tas internt. Clumping kattesand er kjent for å forårsake tarm hindringer og død inne kattene som ingest søppel.