Kirsebærtre med hvite Blossoms

July 27

Kirsebærtre med hvite Blossoms

Kirsebærtrær er medlemmer av stein frukt familien av trær, en gruppe som inneholder også fersken trær og aprikos. Kirsebærtre blomstrer forbedre landskapet med skjønnhet og duft våren, mens frukten som vises sent sommeren gir en kilde til mat for dyrelivet, samt en høst for kulinariske formål. Mens de fleste kirsebær trær blomstrer i nyanser av rosa og rødt, Produser black cherry trees hvite blomster.

Beskrivelse

Black cherry er fellesnavnet for Prunus serotina, et tre som også går under navnet av wild cherry. Disse trærne i USA og vokser naturlig i mange områder. De overlever i klima soner så kaldt som USDA hardførhet sone 3, noe som gjør dem egnet trær for de fleste av kontinentale USA. De små hvite blossoms vises i 4 - til 6-tommers raceme klynger tidlig om våren. Bær har en snerpende smaken og nesten svart når moden. Bladene slår attraktive nyanser av rødt, gult og oransje høsten.

Vekst

Black cherry trær kan vokse like høye som 90 føtter, selv om de fleste nå en moden høyde rundt 50 fot. Disse trærne har en rask vekst og kan bli invasiv i hvor områder. Black cherry trær angi en dormancy periode om vinteren, mister gamle blader og gjenværende Bart helt nye blad knopper åpne våren.

Krav

Black cherry trær er hardfør planter som overlever i en rekke jordsmonn og klima. Selv om de tåler tung leire jord, foretrekker de godt drenert jord med en sand eller loamy tekstur. De vokser best i fullt sollys eller områder av landskapet som gir filtrert lys eller delvis skygge. Tungt skyggelagte områder kan ikke og resultere i dårlig vekst eller plante tap.

Omsorg

Black cherry trær krever minimal omsorg. Årlige beskjæring holder disse shrubby trærne velstelte og reduserer risikoen for sykdom. Ukentlig dypt vann hjelper nye saplings justere, men modne trær kan tåle tørke og sjelden krever ekstra vanning. Månedlig gjødsling med en balansert treet mat i vekstsesongen oppfordrer rikelig blomster og fruiting.