Kirsebærtre Bark råtner

December 18

Kirsebærtre Bark råtner

Kirsebærtrær er populær både for sine frukt og deres våren blomstrer. Sunn trær er avhengig av mange faktorer, inkludert betimelig sykdom og skadedyr ledelse. Kirsebærtrær er utsatt for en bakteriell sykdom som fører til råtnende bark.

Identifikasjon

Bakteriell canker og blast sykdom i kirsebær skyldes Pseudomonas syringae. Nærings-mangelfull kirsebærtrær er svært utsatt for sykdommen. Trær som er befengt med nematoder er også mer sannsynlig å utvikle sykdommen.

Symptomer

Symptomene på sykdommen inkluderer utseendet på vann-gjennomvåt, brune flekker på trebark og massetetthet av greiner, spurs og bagasjerommet. Som råtnende pågår, starte små cankers på kvister. Margene på cankers skiller en honning-farget tyggis. Blomster skrumpe og brun, spesielt under kaldere vær. Unge frukten har senket lesjoner.

Ledelse

Fjerne alle berørte områder og bruke en håndholdt brenner for å cauterize beskjæres grener. Ikke plante trær i svært grunt bakken. Velg resistente varianter og bruke foliar sink og boron trær under høsten eller våren.