Kirsebærtrær som ikke bærer frukt

October 30

Kirsebærtrær som ikke bærer frukt

Hvis et kirsebærtre ikke bærer frukter, bør dette være en advarselflagg til en observant gartner. Holde et øye på helsen til kirsebærtrær er viktig for oppmuntrende friske blomster og frukt. En rekke problemer kan stoppe et kirsebærtre fra å sette ut kirsebær.

Alder

Den kirsebærtre er en viktig faktor å vurdere når treet kunne bære frukt. Umodne kirsebærtrær er i stand til å gjengi og vil derfor ikke kunne tilby frukt. Når trær har modnet, bør de starte produsere kirsebær årlig. De fleste kirsebærtrær starter fruiting på rundt 3 til 5 år for søte kirsebær og 4-7 år for sure kirsebær.

Beskjæring

Kirsebærtrær med overfylt grener, straggling og overflødig kanskje ikke kunne bære frukt fordi grenene er økende for tett sammen. Årlige beskjæring og avstand greinene gjennom første 5-10 årene av en livet er viktig for å forlate nok plass til tre å produsere kirsebær. Fjerne døde greiner, samt grener som hindrer veksten av andre deler av treet, forlater nok plass og energi for treet til frukt.

Skadedyr

Pest problemer som midd og bladlus, samt japanske biller, kan ødelegge et kirsebærtre eller gjøre det klarer å bære frukt. Insekter som svekke treet, spise sine blader eller blomster og spre sykdommer har muligheten til å stoppe et kirsebærtre fra bære frukt. Skade på blomstene er særlig problematisk, blomstene er stedet for fremtidige frukt produksjon. Bruk av plantevernmidler hjelper til å kontrollere insekt skade.

Fungal sykdommen

Fungal sykdommer som root råte eller anthracnose skade trær fra innsiden ut, og tegn på infeksjon er ofte oversett eller misforstått. Rot råtne gir treet utseendet på wilting fra mangel på vann, og som det svekker treet, kirsebærtre kan bli stand til å produsere frukt. Fungal sykdommer drepe noen ganger av frukttrær. Hvis sykdommen er sett, kan bruke soppmidler treet og beskjæring døde grener lagre den.