Kirsebærtrær og en gul insekt/feil

November 1

Kirsebærtrær og en gul insekt/feil

Små gule insekter kalles Trips kan skade kirsebærtrær og frukt. Trips angripe kirsebærtrær i tidlig på våren, skadelige nye blomster og forårsaker arr på overflaten av frukt.

Identifikasjon

Ifølge University of Arizona angripe samarbeidende forlengelse Trips ofte frukttrær, som kirsebærtre. Dette insektet angrep en rekke planter og trær, samt lokale planter og ugress. Trips er gul eller sort inne fargen og små, måle mindre enn 1/12 inches lang. Voksne feed på trær gjennom skraping munnen på anlegget vev og suge plante juice fra berørte treet. Nymfer er hvite og feed i samme var som voksen Trips.

Symptomer

Symptomer assosiert med thrip angrep av kirsebærtrær inkluderer gule flekker på blader og deformert blader og knopper. Skade frukt er ikke alltid lett å få øye, til frukt blir større.

Kontroll

University of Arizona samarbeidende forlengelse anbefaler å plassere klissete feller i kirsebærtrær å fange Trips. Sprøyting kirsebærtre med en blanding av vann og flytende oppvaskmiddel er en annen måte å eliminere og kontrollere Trips. Bruk denne blandingen i kveld er vanligvis mest effektive. Gjenta programmer til Trips er under kontroll.