Kirby vakuum instruksjoner

September 26

Kirby støvsuger er dugelig av rensning din hjem i oppreist stilling eller som en canister vakuum. Oppreist vacuums er bedre utformet for rengjøring tepper, mens canister vakuum tilbyr fleksibilitet for ovenfor-gulvet rengjøring. Transformere Kirby fra stående til beholderen er en prosess som krever litt ferdigheter eller erfaring.

Instruksjoner

General oppreist bruk.

•Plugg Kirby renere er strømledningen inn i vegguttaket. Trinn på strømbryteren på baksiden av hovedenheten, ved foten av håndtaket.

Finne den riktige høydejustering for teppet. Trinn på høydeinnstillingsspak og heve Kirby hodet oppover. Lavere hodet ett nivå om gangen etter stepping på senke håndtaket på venstre side av det renset motor. Senke hodet til lyden av vakuum endringene fra en høyere suge lyd en lavere "knurring," betegner kontakt med teppet.

•Trinn overføring bryteren på baksiden av Kirby vakuum. Spaken vil bli merket med en "D" og den andre siden med en "N." For å flytte Kirby rundt mens den er slått av, må du ha "N" sette engasjert. Revers hjelp fra Kirby's self-fremdrift systemet, vakuum må kjøre og brukes "D"-innstillingen.

•Trekk håndtaket tilbake til et behagelig nivå og drive renere etter behov.

Konvertering til en Canister

•Start Kirby av etter stepping på strømbryteren bak motoren. Øke rengjøring hodet oppover etter stepping på justeringsspaken på venstre side.

•Pinch utløsermekanisme ved foten av oppreist håndtaket mens du trekker i håndtaket fra Kirby hovedenheten. Klem utgivelsen på vesken holder på toppen av håndtaket å løsne det fra oppreist håndtaket. Avsette håndtaket.

•Plasser canister vakuum håndtere på Kirby. Canister håndtaket passer inn i toppen av motoren som bilbelte kobler i kjøretøy. Skyv håndtaket metallplaten på åpningen tidligere okkupert av oppreist håndtaket. Koble toppen av posen canister håndtere. Trykk plast tilkobling mekanismen i håndtaket til det låses på plass.

•Løft opp panseret foran Kirby. Trekk i håndtaket på sirkulære bryteren foran vakuum ut. Rotere håndtaket klokken å løfte beltet fra motor drivaksel. Dreie spaken på toppen av rengjøring hodet fra venstre til høyre for å frigjøre hodet fra forsiden av Kirby. Fjerne rengjøring hodet.

•Sett beholderen slange på forsiden av Kirby og sikre den til forsiden av vakuum av håndtaket øverst. Koble til vedleggene til slangen ved å plassere enden av slangen inn vedlegget og vri to i motsatt retning til tilkoblingen er sikker.