Kirby støvsuger vedlikehold

March 11

Kirby støvsugere har vært en anerkjente og folkekjære merkevare siden 1920-årene de er kjent for å være holdbar, kraftig og allsidig og også lett å vedlikeholde. Enkel Kirby vedlikehold kan gjøres av noen nye eieren, og kan holde maskinen kjører i år.

Endre poser

Vil du endre posen når det når hele linjen, for å holde luftstrømmen og hindre den fra å miste sugekraft. For å fjerne gamle posen, unzip oppreist posen, finne åpningen, rotere slangen rundt 45 grader og fjerne den. Erstatning for ny, setter slangen i posen åpning og roter det til stående og zip posen i ytre posen.

Hvis maskinen ikke slå på, sjekk hvorvidt ytre posen er lagt riktig. Det er en liten bryter i bunnen som, hvis ikke deprimert, kan stoppe motoren. Så, skyv det så langt det går.

Rengjøring eller endre børstevalsen

For å holde vakuum fungerer best, rengjøre børstevalsen innimellom, og Legg merke til at det må erstatte fra tid til annen. For å fjerne eller rense den, unlatch pensel plate, og du kan deretter trekke ut børstevalsen. Når installere det, være klar over at det kan bli erstattet i en av tre ulike posisjoner, og begge sider av rullen må samsvare; ellers fungerer vakuum ujevnt.

Hvis din pensel roll er grave i teppet for mye eller børsting for lett, flytte rulle til et annet sted. Første posisjon er høyere, tredje er lavere; for å være sikker, kan du se etter midtstilling, nummer to. Nummeret er skrevet på plast endestykket.

Erstatte beltet

Noen ganger mister beltet sitt grep, betyr at det må byttes; Dette er vanligvis ledsaget av lukten av brennende gummi. Hvis du vil erstatte beltet, trenger du å frigjøre den og fjerne vakuum hodet. Det er en knapp med et håndtak på forsiden av maskinen, med to piler på det: i plasseringen grønne beltet er knyttet; i den røde plasseringen er beltet ikke. Knotten bør bli vanskelig å slå etter omtrent tre fjerdedeler av sin tur.

Etter fjerner hodet, slå beltet tilbake i grønne posisjon og fjerne penselen roll. Du kan nå bytte ut beltet og sette rulle tilbake i hodet. Før reverteres kontroller hodet til foten av renere, at du har satt knotten tilbake i rød posisjon, og at beltet har blitt plukket av kroken i. Hvis knotten blir lett, er så beltet ikke festet riktig.