Kim & Aggie rengjøring Tips for hvitevarer i rustfritt stål

April 22

Kim & Aggie rengjøring Tips for hvitevarer i rustfritt stål

Kim Woodrow og Aggie MacKenzie stjerne i BBCS "Hvordan rengjør er ditt hus?" som krøniker paret erfaringer i skitten boliger. Kim er spioneringen som rengjøring ekspert, mens Aggie fungerer som bakterier spesialisten. Kim og Aggie dele alle slags tips for rengjøring på vise sine, inkludert måter å rengjøre hvitevarer i rustfritt stål.

Daglig renhold

For å holde rustfritt stål apparater nye utseende, anbefaler Aggie og Kim en daglig rengjøring rutine. Mix 1 kopp varmt vann med 4 til 5 dråper mild oppvaskmiddel. Dypp en ren svamp i såpevann og tørk utenfor regjeringen til apparatet. Buff tørr med en myk klut.

Tunge tilsmussing eller rustne merker

Hvitevarer i rustfritt stål lider ofte tunge tilsmussing eller rustne merker. Middel denne, Aggie og Kim, ved å gjøre en bakervarer brus lime. Bland 1/2 kopp natron med 1/4 kopp vann til det danner en pasta. Eller et mindre antall, blande to deler av natron til 1 del vann. Gjelde tilsølt eller rust-farget områdene med en fuktig svamp og tørke ren med en fuktig håndkle. Buff tørr med en ren, myk håndkle.

Glass komponenter

Rustfritt stål kjøleskap inneholder ofte glasshyller som krever forskjellige metoder for rensing. Aggie og Kim anbefaler en blanding av 50 prosent hvit eddik og 50 prosent vann i en sprayflaske. Spray på apparatets hyller og tørk deretter tørt med en myk klut.

Unngå slipemidler

Aldri bruke alle typer slipende rengjøring verktøy eller rengjøring forsyninger for å rense hvitevarer i rustfritt stål fordi de kan ripe finish. Bruk en myk svamp eller fuktig klut til rengjøring og en myk, tørr klut for tørking. Disponibel papirprodukter kan også brukes for tørking.