KIDDE Nighthawk karbonmonoksid-detektor instruksjoner

July 14

Karbonmonoksid er en luktfri, smakløst fargeløs og giftig gass som produseres og slippes ut fra feil, fuel-brenner apparater, inkludert ovner, vann og rommet varmeapparater, ovner og peiser. Denne gassen slippes også ut fra brenning av kull og tre, i tillegg til bensin-drevne biler, bærbare generatorer og verktøy, og er skadelig ved innånding. Når det er mye karbonmonoksid i luften, begynner kroppen å erstatte viktig oksygen i blodet med denne farlige gassen. Dette fører til skade sunt vev og kan føre til døden. Kidde Nighthawk karbonmonoksid alarmen kontinuerlig overvåker luften i hjemmet ditt og viser resultatene på en digital skjerm; alarmen vil lyde ved farlige nivåer.

Instruksjoner

•Installer 9 volts backup batteriet til enheten - dette vil bli brukt i tilfelle strømbrudd. Lå alarmen forsiden ned på en flat overflate. Trykk døren batterilåsen i og svinge døren åpen. Trekk kontakten litt ut av rommet for bedre tilgang. Fest 9 volts batteriet inn i kontakten, og pass på å matche polariteten som angis. Plasser batteriet og kobling tilbake til rommet og erstatte batteridøren, trykk på døren til låsen klikker.

•Decide på den beste plasseringen for karbonmonoksid alarmen. Velg et sted som er nær soverommene. Hvis det er mer enn ett nivå i hjemmet ditt, eller soverommene er langt fra hverandre, kan du installere flere alarmer for å beskytte hele huset. Plasser en selvklebende etiketter på alarmen og legge telefonnummeret til ditt lokale nødnummer leverandøren. Plass andre klebende etiketten ved døren med et nødnummer.

•Still alarmen på en tabell eller flatt underlag. Koble strømledningen til en stikkontakt. Tillate at alarmen skal skikkelig varme opp. Du vil se enten et blinkende røde prikken eller "888" blinker på skjermen som angir at alarmen er på og oppvarming. I 20 sekunder, vil skjermen lese "0."

•Test at alarmen skal sikre at det fungerer. Trykk og slipp "Test/Reset-knappen. Etter 15 sekunder, vil det være fire raske piper etterfulgt av fem sekunders stillhet. Alarmen vil lyde fire mer raske piper - du skal kunne tydelig høre alarmen i tilfelle en nødsituasjon. Dette angir at alarmen er sett og jobber. Trykk på "Test/Reset"-knappen for å deaktivere alarmen og restarte det etter det lyder.

•Trykk på "Topp nivå"-knappen for å vise den høyeste lesingen karbonmonoksid i et hjem.

Tips og advarsler

  • KIDDE anbefaler enten Energizer 522, Duracell MX 1604 eller Ultralife lithium makt celle modell U9VL.
  • Rutinemessig observere at alarmen skal sørge for at den røde prikken blinker, indikerer alarmen fungerer.
  • Trykk på "Test/Reset-knappen en gang i måneden for å sørge for at alarmen fungerer.