Kid's Office lagring ideer

July 17

En av de tøffeste å holde ren er barnerommet. Ofte papirer, markører, viskelær, linjaler og andre elementer er fylle kommoder eller gulvet. Det er viktig å lære barnet å være ren, og en måte å oppmuntre til dette er å opprette et kontor for ham. Et barns office kan plasseres i hennes rom eller et annet rom i huset. Selv om ikke alle varene i barnets office vil ligne din egen, kan du implementere noen office lagring ideer som er bare for henne.

Planlegge og organisere

Med barnet, har tenkt ut en strategi for å organisere hans kontor og holde det ryddig. Lag en liste over grupper med varer som han har til å holde styr på. Listen bør inkludere fargestifter, konstruksjon papir, vanlig papir, markører, bindemiddel for savable kunstverk, penner og blyanter, saks, tape, maling, bærbare datamaskiner, bøker, og alt annet han bruker regelmessig når gjør kunst eller lekser prosjekter. Deretter bestemme hvordan hvert element på listen skal lagres. Mens enkelte elementer, som markører, farget blyanter og fargestifter, kunne gå i en stor skuff, er det lettere og renere å holde disse elementene i grunne skuffer eller annen kopper. Tomme baby tørk beholdere er et perfekt sted å lagre små elementer, og fordi de har et lokk, de også vil stabelen enkelt. Prøv å planlegge for hvert element har sin egen beholder som kan bli satt i en skuff eller satt på en hylle.

Etikett

Bruke forskjellige størrelser av allsidig hyller fra hjemmet ditt, eller kjøpe nye beholdere for å opprette et skrivebord område som både organisert og brukervennlig. For yngre barn anbefales plast fordi kan du enkelt rengjøre innsiden av hyller skulle oppstå søl. Du ønsker en ren og åpent rom for barnet ditt å arbeide og har også hennes hyller og beholdere lett tilgjengelig. Merk hyllene når du finne ut hvilke hyller vil holde elementer fra listen. Dette kan gjøres med en merkemaskinen eller et enkelt sett med tomme adresseetiketter. Barnet kan more dekorere etikettene som du setter dem i passende beholdere. Du kan også prøve benytter stabling skuffer sortere forskjellige farger papir.

Butikken

Ta tid å sortere elementene i henhold til listen og plassere dem i tilsvarende hyllene. Har barnet delta i denne prosessen, så han vil få noe eierskap av holder hans ryddig og organisert. Hvis han vet hvor alt tilhører, vil han være mer sannsynlig å holde ting plukket opp. Lære henne uttrykket, "alt har et sted, og alt går i stedet." Dette også er en god tid å diskutere hvilke elementer er unødvendig og kan bli kastet ut eller resirkulert. Med de fleste barn kommer et overskudd av papir, fra regneark tegningene, og ikke alle av dem er fortjent til lagring. Å ha en hoved Samleperm å lagre grafikken du vil lagre vil holde området og vegger og kjøleskap, rene for rot.