Kentucky tre blad identifikasjon

April 11

Kentucky ligger på filmen skråninger av Appalachene langs elven Ohio, og har en rik og variert flora, som omfatter mange arter av trær. Riktig identifikasjon av bladet er fortsatt en av de viktigste måtene å vite mange trær "Bluegrass Statens." Ivrig botanikere bør være oppmerksom på at på grunn av beliggenheten, Kentucky fostrer mange trær som prosper på tørrere, godt drenert områder.

Sammensatte blad

En av nøklene til å plante identifikasjon er å vite et enkelt blad fra et sammensatte blad. I Kentucky finner tre svært karakteristiske woody familiemedlemmer pea. De er den svarte gresshoppen, honning locust og Kentucky kaffe trær. Alle tre trær er preget av lange sammensatte blader og tykk woody pods, men Kentucky kaffe treet har en stor totalstørrelsen sammensatte blad, som varierer mellom 1 og 3 fot i lengde. Den svarte gresshoppen sammensatte bladet er imidlertid mindre enn kaffe treet men større enn honning locust.

Eik

Ifølge University of Kentucky Arboretet, er 80 prosent av Kentucky skogen dominert av oaks som det er 20 arter. Blant disse trærne inneholder red oak undergruppen 13 arter, mens det er syv arter i hvit eik divisjon. Alle eik har alternative blader, som er vanligvis eggløsning og lobed. Mange er dypt innrykket. Generelt, har hvit eik gruppen avrundede lobes eller enkel elliptisk blader, mens rød eik har bust-tipped fliker.

Kentucky stat treet

Stat treet av Kentucky (Liriodendron tulipifera) har mange navn, blant annet tulip poppel, tulip tree, gul poppel og canoewood. Vanligste navnet, tulip tree, stammer fra det faktum at store bladet har samme form som for tulip blomsten. Men tulip treet eller tulip populære er ikke en ekte populære hele, men det er del av magnolia familien.

Mange karakteristiske trær

Siden Kentucky har mange forskjellige trær, beboere noen ganger debatt om hvilken anlegget skal deres stat treet. Andre fargerike valg inkluderer indiske sigar treet (Catalpa), sycamore og naturligvis Kentucky kaffe treet. For eksempel, Catalpa har stor (6 til 12 inches tvers) hjerte-formede blader som skaper en tykk baldakin. Botaniker, bladet er enkel, overfor (noen ganger whorled) og cordate (også kalt hjerteformet). Alle tre blad kan deles inn i grunnleggende begreper fra faktiske blad observasjon.

Blad identifikasjon

Siden så mange løvtrær florerer i Bluegrass staten, er det nødvendig å forklare hvilke blad egenskaper å se etter. For eksempel blader kan være enkle eller sammensatte og blad form kan komme opp til ni figurer. Har en eviggrønne blad på et tre begrenser mulighetene til en håndfull trær (dvs. holly, live oak, magnolia, laurel), som beskrivelse av basen, tips og utenfor kanten. Blad identifikasjon av en ukjent treet oppnås ofte med en dikotom nøkkel, som metodisk går gjennom ulike blad har én etter én til tre blad er riktig identifisert.