Kenmore energi stjernen Beredere

May 4

En vannvarmer varmer stadig vann for å sikre at du har en jevn husholdning tilførsel av varmt vann. Kenmore, som er en merkevare apparater som selges av Sears, oppretter ulike typer vann varmeovner, fra elektrisk til gass. Hver av disse ovner har en EnergyGuide vurdering, som forteller deg hvor mye du lagrer over tradisjonelle vann varmeovner og hvor mange kilowatt strøm du kan forvente bruker. Hvis du ser Energy Star etiketten på klistremerket, som også betyr at produktet er miljøvennlig.

Energi stjernen betydning

En Energy Star-karakter enhet hjelper deg å spare penger på gass eller elektrisk regning, siden den bruker mindre energi. Disse modellene er også miljøvennlig, redusere karbonutslipp. Alltid lese etikettene for å finne ut om den valgte modellen er Energy Star-karakter og lese den manuelle og/eller etiketten for å se om en bestemt modell passer din husstand needs. Kenmore tilbyr to Energy Star-karakter gass vann varmeovner.

40 gallon varmtvannsberederen

Kenmore Elite 40 gallon gass varmtvannsberederen er isolert med skum for å redusere energitap av, og gjenoppretter 43 gallons per time på en 90 grader Fahrenheit stige. Dette betyr at hver gang at vanntanken har en 90 grader Fahrenheit økning i temperaturen, vannbeholderen kan overføre nok varme i vannet varmer opp 43 gallons av kaldt vann per time. Tanken har opptil 40 gallon, og den veier 157 lbs. Dens dimensjoner er 61 3/4 tommer høy ved 20 tommer bred x 24 inches dypt med 20 inches i diameter. Den bruker naturgass og produserer opptil 40 000 britiske varmeenheter per time (BTU/t). Enheten leveres med en varme felle og har en LCD-skjerm, som lar deg kjøre diagnostikk på enheten og elektronisk justere temperaturen.

50 gallon varmtvannsberederen

Kenmore Elite 50 gallon gass varmtvannsberederen har en LCD-skjerm for temperaturkontroll og diagnostiske tester. Den veier 171 lbs, og dens dimensjoner er 60 5/8 inches høy 22 tommer bred x 26 inches dyp og 22 inches i diameter. Det må enten en 3 - eller 4-tommers ventil. Enheten er isolert med skum og gjenoppretter opptil 43 gallons per time. Det har en varme-felle, og tanken holder opptil 50 gallons av vann. Den bruker naturgass og utganger opptil 40.000 BTU/t.

Der hvor å kjøpe og garantier

Du kan kjøpe Kenmore produkter fra Sears og Sears' datterselskap forhandlere, inkludert Kmart. Eller du kan kjøpe dem fra nettbutikker som Amazon.com. Du mottar en 12-års garanti på tanken og deler på begge modeller.