Keeton frø fastere installasjon

July 4

Keeton frø fastere installasjon

Keeton produserer frø firmers, blant annet landbruket støtte for å gjøre planting og voksende en mer effektiv virksomhet. Keeton frø firmers er lett plast med en langstrakt fløyen form og festet til planting maskiner. Formålet med frø firmers er å plassere frø perfekt til nederst i den planting fure slik at de gjør god jord kontakt og jevnt plassert i jord, gjenværende nøyaktig der du vil de skal. Frø-firmers er utformet for å monteres enkelt på en rekke planting maskiner bak frø drop, og kan knyttet eller fjernet etter behov.

Instruksjoner

Oppbevaring din plante maskin på stabile og nivå og løfte frø drill mekanismen til hevet posisjon.

•Wrap en zip slips rundt frø røret og tre den gjennom hullet i bunnen av Keeton frø fastere enheten. Tråd slutten av tie gjennom øyet og trekk å gjøre tilkoblingen bare tettsittende ikke å knuse eller hindre fri flyt av frø gjennom frø røret.

•Loop angitte stål klemme rundt frø rør og Keeton fastere omtrent halvveis ned lengden på fastere enheten. Plasser hodet klemme innstramming på undersiden av Keeton fastere så det ikke vil ta på noe. Stramme klemmen med fingrene eller en liten vri til bare sikker, men ikke over-stramt til poenget med spenning på frø røret. Klipp av overflødig klemme beltet med tinn snips eller saks.

•Wrap to gjenværende tie stropper rundt utsiden av frø røret, metall frø tube beskytter og fastere, nær den øverste enden av den fastere, over rustfritt stål klemmen du installerte nettopp. Posisjon toppen bånd 1/2-inch hverandre øverst på den fastere med slips øyet og knute legging tettsittende mot metall frø tube beskytter ikke på nakne plast frø røret selv.

•Stram fastere spenningen skruen slik at det vises 1/2-tommers tråden. Lavere frø drill eller planter mekanismen i bakken spakene. Når spenningen ved å løfte slutten av jo fastere av bakken av 1-tommers og slippe den. Hvis den fastere ikke sleng bakken, skru fastere spenning mer, inntil den fastere gir klapse som sikrer god fast kontakt med frø og jord.

•Gjenta den samme prosessen for hver ætt rør planting maskineri har.

Tips og advarsler

  • Skru spenning hver sesong, etter behov for å sikre frøene er blir autorisert i jorden som du trenger dem å være. Sørge for at din Keeton frø fastere ikke berører jord eller i flexed stilling mens den ikke er i bruk ved å løfte opp frø drill mekanisme når planting maskinen er lagret.
  • Ikke forsøk å operere maskinen planting i revers mens Keeton frø firmers er på plass uten første heve seedet bore. Gjør kan så forårsake jo fastere til klikket av og frø tube skadet.