Karplanter klassifisering

January 26

Karplanter klassifisering

Planteriket er delt inn i vaskulær og ikke-planter. Planter er delt inn i klasser, som er klassifisert i ordrer, som er inndelt i familier, som er inndelt i slekter og deretter individualisert arter. Planter er definert som ekte blader, røtter og stengler, sier Access Excellence. De inneholder vaskulær vev som bærer vann og næringsstoffer (eller sukker) over hele anlegget representerer prosessen og resultatene av fotosyntese. Non-vaskulær planter, fortsatt utføre fotosyntesen, men det er en annen prosess fra planter, siden ikke-planter mangler interne vev som vann. Klassifisere plantene i hagen din eller din favoritt tursti i mer spesifikke kategorier å virkelig forstå mangfoldet i flora.

Instruksjoner

•Exclude Moser, liverworts (de ligne mose eller har leveren-formede blader) og hornworts (bestående av liten grønn pinne-formet sporocytes) fra din karplanter klassifiseringer. De er ikke-planter. De fleste av disse er nær bakken, sjelden vokser høyere enn 3 inches. Klubben Moser og spike mose er et unntak. de er planter som ser ut som mini eviggrønne trær.

•Divide planter i seedless og frø. Seedless planter har noe til felles med ikke-karplanter. De ikke produserer frø — de produserer sporer spres med vinden. Eksempler på seedless planter er klubben Moser, spike Moser, quillworts, bregner, visp bregner (det ikke er sant bregner men ligne dem) og sneller (også kalt slange gress). Klubben Moser, spike Moser og quillworts representeres av rekken Lycophyta, som kan brytes ned i familiene Lycopodiacea og Selaginellaceae, og så i slekter og arter. Bregner, whiskferns og sneller inngår i rekken Pterophyta, som har minst 20 familier. Prøve å identifisere seedless planter minst ned til familien nivå ved hjelp av boken din identifikasjon, Texas A & M bioinformatikk Working Group fotogalleriet eller en annen online ressurs.

•Divide planter som produserer frø i Nakenfrøede planter og liste over kategorier. Gymnosperms er blomstrende planter og fleste er bartrær (eviggrønne trær som produserer kjegler), for eksempel furu, hemlock og Gran. Det er minst 11 familier av gymnosperms. Bruk guidebok eller online Fotogalleri til å identifisere gymnosperms familien og muligens slekten og artene nivået.

•Divide Dekkfrøede planter, blomstrende planter, Poales og dicots. Poales, som orkideer, liljer og gress, har blader med parallelle vener og sine blomster har kronblader og kronblader som kommer i multipler av tre. Dicots, som prestekraver, smørblomster og lønn trær, kronblad og kronblader som kommer i multipler av fire eller fem og bladene årer danner en netto-lignende mønster. Det er hundrevis av familier av blomstrende planter. Bruk blad form, størrelse og arrangement på stilk, blomst form, farge, størrelse og kronblader og plante høyde som indikatorer for klassifisering av Dekkfrøede planter på din ekskursjon.

•Organiser notatene i overskrifter, starter med bredest overskrifter i frø og seedless planter ned i mer spesifikke kategorier av familier, slekter og arter.