Kansas eviggrønne planter

February 4

Kansas eviggrønne planter

Evergreens er like vanlig som de er allsidig. Verdsatt som dekorative trær og windbreaks samt trelast og brensel, eviggrønne trær av ulike slag kan vokse i områdene hele Kansas.

Betraktninger

Klimaet er svært viktig når planting evergreens i Kansas. Staten er i US Department of Agriculture hardførhet soner 5 og 6, og blir vanligvis varmere som du reiser sørover og tørrere som du reiser vestover. Derfor er ulike evergreens egnet til forskjellige deler av staten.

Kansas Pines

Furutrær er noen av de mest kjente evergreens, og flere av dem er perfekt for planting i Kansas. Ponderosa pines er den mest tørke-tolerant. De også tolerere saltvann eller alkalisk jord, noe som gjør dem ideelle for vestlige Kansas. Eastern white pine, derimot vokser bedre i fuktig, godt drenert jord i den østlige delen av staten. Østerrikske furu vil vokse hvor som helst i staten, men det ikke favoriserer overdrevet fuktige områder.

Andre Evergreens

Østlige redceder er bare evergreen som er innfødt til Kansas, og den vokser gjennom staten i alle, men veldig våt jord. Rocky Mountain juniper vokser i vestre Kansas, men er utsatt for sykdom i mer fuktige østlige halvdel av staten. Du kan vurdere Gran trær, inkludert Norge, blå og hvit Gran, som vokser i jevnt fuktig, godt drenert jord gjennom Kansas.