Kanin-resistente busker

August 10

Kanin-resistente busker

Kaniner kan være søte skapninger, med rykninger nesen og knappen-formet haler. Men disse kaniner er ikke så søte når de gjør et måltid av ditt landskapsarbeid. Hvis du deler ditt nabolag med mange kaniner, kan velge busker de ikke finner så velsmakende hjelpe deg å holde gården ser sitt beste.

Einer

Disse eviggrønne busker kan holde farge i hagen din hele sesongen lang mens repelling kaniner samtidig.

Blå skogen savin juniper er en lav vekst busk med hvelvet grener som ligner en liten blå skog. Det står bare 10 inches til 12 inches høy når eldre, men det kan spre seg opp til 6 fot bred. Denne busk kan vokse i full sol eller delvis skygge i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet sone 3 til sonen 7.

En annen kompakt grå-alternativet er den raskt voksende Bar Harbor einer, egnet for sone 4 til sone 9. Den når en høyde av 12 inches og sprer seg til 8 feet wide. Bar Harbor juniper trenger full sol og godt drenert jord. Den produserer deep green løvverk.

Hvis du trenger en større busk, vurdere den grønt hav juniper for solfylte steder. Det kan trives i sone 4 til sone 9, nå en høyde på opptil 6 fot og en bredde på opp til 8 fot. Løvverk blir enda mørkere vinteren, og det kan tåle tørke forhold.

Viburnum

Wayfaringtree viburnum er en løvbusk egnet for sone 4 til 7 for sonen. Det kan vokse opp til 15 fot høye modnes strekker seg opptil 10 fot bredde. I slutten av våren gir wayfaringtree viburnum små hvite blomster. Disse busker produserer fargerike frukt og lilla-rød løvverk i høst. De kan håndtere full sun eller delvis skygge. Disse kanin-resistente valgene er også tørke-busker.

En mindre viburnum som kan frastøte kaniner er koreansk krydder, med en eldre høyde og bredde på opp til 6 fot. Dette sakte voksende busk kan være en god plass for sone 4 til sonen 7 full sun eller delvis skygge. Den produserer hvite blomster med en sterk duft i midspring. Både sin frukt og fallet løvverk fargen er rød.

Sumac

Hvis du bor i sone 3 til sonen 8, kan du vurdere staghorn sumac som en kanin-repelling alternativ for nettsteder med sun eller delvis skygge. Disse raskt voksende, deciduous busker moden til en høyde og bredde på opp til 25 fot. De har grønn-gul blomster og røde frukter i sommer. Disse tørke-busker tilbyr gule, røde og oransje blader om høsten.

Et mindre utvalg for kanin motstand er duftende sumac, som kan vokse opp til 8 fot høy, og 10 fot bred. Den har blanke blader som slår til oransje, rødt eller fiolett nyanser i høst. Duftende sumac er egnet for sone 4 til sonen 8 og tåler full sun eller delvis skygge.