Kanin-bevis Garden fekting

June 28

Kanin-bevis Garden fekting

Hagen er perfekt for gjennomsnittlig kaninen. De bygge burrows i hekker og tunnelen under gjerder å finne koldtbordsystemet benyttes som er hagen din. Kanin ville spise en tulip pære som lykkelig som din våren erter, men de liker å smake alt minst én gang. Dette er en ulempe når du har plantet årlige planter eller utskiftbare pærer, men når kanin starter shredding bark, gnager røtter og skyter eller festing av knopper av woody planter, kan du ha en kostbare problemet. Liten, men etablerte trær og busker kan være tapt for gumlet kaniner.

Kanin vaner

Kanin er smarte. De spiser ikke hva de kommer over. I stedet er de alltid på utkikk etter en ny matopplevelse. De vil gå til noen problemer med å komme på noe i din hage eller hagen som virker lovende. Kanin er aktiv, nysgjerrig og smidig. Hvis du ikke gjør effektiv barrierer, vil de finne en måte til verksted eller hagen. Du kan tenke på kanin hopping, men de er dyktige jumpers også. Hvis de kan hule eller skli gjennom hindringer, kan de bare hopp over toppen.

Gjerdet

Fekting er et must for alle med en kanin problem. Du kan bygge en kanin-resistente gjerdet med kylling wire og trelast. Bruk den minste maske wire du finner. Sted innlegg på 3-fots intervaller. Legge dem, firkantet og lodd og stifter ledningen til innlegg. Planlegge et gjerde 3 fot i høyden. Få en 4-fots-bredformat filmrull fekting fordi du trenger å begrave en fot å frastøte kaniner grave under gjerdet. På bunnen av gjerdet, slå 12 inches av ledningen i 90-graders vinkel til gjerdet og begrave den med skitt.

Individuelle treet og plante beskyttere

Planter i gården, mai ikke inne en hagetegningen, trenger beskyttelse. Du kan gjøre en bur for stammene av små trær eller spre grenene av busker. Kjøre hønsenetting rundt treet i en sylinder om 18 tommene ut fra stammen. Angi nok innlegg å gjøre gjerdet stive. Bruk wire som er minst 3-fot høy. Begrave bunnen 6 til 12 inches av ledningen. Noen planter trenger fekting bare når unge, og du kan fjerne fekting når de opprettes. Å finne ut hvilke modne planter de ignorerer kan være en prosess med prøving og feiling.

Elektrisk gjerde

En elektrisk gjerde kan være mindre dyrt og enklere å installere enn wire gjerdet. Du trenger en elektrisk gjerde energizer som sender en puls over enkeltsidebesøk trukket av wire i korte intervaller. Kjør to ledninger på isolerte innleggene, på ca 6 inches fra bakken overflaten og de andre 12 inches ovenfor. Slå dem med en lav spenning energizer å unngå å skade kaniner. Hvis du allerede har en ledning gjerde, kan du legge strøm til det ved isolerende gjerdet innlegg og kjøre en enkelt ledning over netting gjerde.