Kanin-bevis busker

August 3

Kanin-bevis busker

Kaniner kan ta en stygg bit av ditt landskapsarbeid. De gnage på tre og skjær av stammer, forlater runde avføring på scenen. Mens en sterk gjerde kan være den eneste måten å gjøre busker virkelig "kanin-bevis", minske sjansene for landskapet skade ved å velge busker som ikke er tiltalende for kaniner.

Sumac

En raskt voksende busk som kan avskrekke kaniner er staghorn sumac, som er egnet for amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 3 til 8. En raskt voksende busk som avskrekker kaniner er staghorn sumac, som er egnet for amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 3 til 8. Denne busk produserer grønn-gul blomster i sommer, sammen med røde frukter. I høst gir det blader i gult, oransje og rød nyanser. Staghorn sumac tåler tørke og vokser til en eldre høyde og bredde på opp til 25 fot. De trives i områder med sun eller delvis skygge. Hvis staghorn er for stor for landskapet, tilbyr duftende sumac en mindre alternativ med en eldre høyde 8 føtter og bredde på 10 fot. Når du pusser mot eller knuse dem, vil du se lukten av bladene. Dette raskt voksende busk passer USDA anlegget hardførhet soner 4 til 8 og tåler full sun eller delvis skygge. Det tilbyr små, gule blomster våren. Røde frukter vokser på kvinnelige busker i sensommeren hvis en mannlig plante pollinates dem.

Butterfly Bush

Kjent for sin evne til å tiltrekke Sommerfugler, vokser denne løvbusk i USDA anlegget hardførhet soner 5 til 9. Etter Universitetet i Connecticut vokser denne busk 5 til 8 føttene i en sesong. Den når en eldre høyden på 10 fot og bredden på 8 føtter. Det forutsetter en avrundet form med arching grener. Denne busk viser duftende blomster i nyanser av lilla, hvit, gul, rød eller rosa i sommer, men grønne blader tilbyr ikke høst farge. Sommerfuglen bush er tørke-tolerant og trenger full Søn.

Viburnum

Den koreanske krydder viburnum er en midsized busk som overlever lokale kanin befolkningen. Den vokser sakte modne høyde og bredde på opp til 6 fot. Det håndterer full sun eller delvis skygge i USDA anlegget hardførhet soner 4 til 7. Den koreanske krydder viburnum leverer rosa-hvite blomster i midspring som har en sterk duft. Senere i år produserer den røde frukter og løvverk. Den vokser i en avrundet form med grener som sprer seg oppover. En større viburnum alternativet er wayfaring treet viburnum, som når opp til 15 fot høy, og 10 fot bredde ved forfall. Sin blomst, frukt og løvverk vaner er lik det koreanske krydderet, som lyset trenger. Fugler som prangende frukten den produserer, og du kan se mer frukt hvis du grupperer flere av disse busker sammen.