Kanadiske havre varianter

April 9

Vokst for korn, korn og husdyr feed, havre har vært en stor avling i Canada siden området ble først bosatt. Ifølge 2002 er Census of Agriculture, Saskatchewan og Alberta de viktigste områdene for havre produksjon i Canada. Det er flere varianter av havre vokst til fôr, grovfôr og fresing som er egnet for ulike deler av Canada.

AC Mustang

AC Mustang, utviklet av landbruk og Agri-Food Canada i 1994, er mange høye feed havre egnet for Surfôr og grovfôr. Den har en løpetid på 107 dager og kjerne mellomstore, hvit, plumpe. AC Mustang er motstandsdyktig mot Victoria blight og moderat motstandsdyktig mot havre smuts. Det er mange anbefales for Alberta og Saskatchewan.

Overlappet

Cascade er en middels-høy, hvit mate havre. Det er en av de høyeste gir feed havregryn varianter anbefales for British Columbia, basert på 1999 BC korn produsenter Association feltet beskjære utvalg ytelse bulletinen. Med løpetid 107 dager er Cascade en god match for senere modning varianter av bygg.

CDC avfallspressa

CDC avfallspressa er et høytytende grovfôr havre utvalg. Utgitt i 1999 av avling utvikling sentrum Saskatchewan, er det en populær rekke beite havre i Saskatchewan og Alberta. Høy, med veldig god overnatting motstand, CDC avfallspressa gjør en utmerket greenfeed havre variasjon.

AC Morgan

AC Morgan er fresing havre ulike utviklet av landbruk og Agri-Food Canada og utgitt i 2000. Den har et middels slutten forfall med en høy avkastning, og en mellomstore kjerne som er gul og plumpe. Det er motstandsdyktig mot viktoriansk lys og havre smuts. AC Morgan anbefales for Alberta og vestlige Saskatchewan, men anses ikke egnet for Manitoba og østlige Saskatchewan, på grunn av sin lav motstand mot havre sykdommer utbredt i dette området.

CDC Weaver

CDC Weaver er fresing havre ulike utgitt av avling utvikling sentrum ved Universitetet i Saskatchewan. Den har en veldig god motstand mot havre smuts, crown rust og stem rust. Testet ved CDC prøvelser i 2000 og 2001, og Western Canadian havre samarbeidende studier under 2003 og 3003, CDC Weaver viser seg for å være en god fresing havre variasjon for vestlige Canada.