Kan Ventless peis kjøres på propan?

September 27

Kan Ventless peis kjøres på propan?

Ventless peiser ligne tre-brenning fireplaces, og kan legge sjarm til stuen, den eller soverom. Begrepet ventless betyr peiser trenger ventilering gjennom en pipe å operere trygt. Ventless peiser kan kjøres på propan. Propan er et alternativt drivstoff også brukt til å makt ovner og husholdning apparater som kjøleskap, tørketromler og kokeplate ovner.

Sikkerhet

Skadelige karbonmonoksid røyk er potensielt et problem med ventless peiser. Men når brukt riktig, brenner ventless ildsted propan effektivt med minimal produksjon av karbonmonoksid gass. Peiser er bygget for å produsere små flammene som imitere peisen kontroll karbonmonoksid utgang til akseptable for sikkerhet. Propangass gir en ikke-røyk, rent-brennende ild.

Allsidighet

Ventless peiser billigere å installere enn standard peiser fordi de ikke trenger tilgang til en pipe. Som tillater installasjon i stuer, Hi, soverom og med kjøkken. Operasjonen er enkel, med noen enheter fungerer ved fjernkontroll. Ikke har å rengjøre peisen er en annen fordel. Det er ingen asken spade eller noe annet å rydde enn enkel støvtørking og polering av utvendig.

Installasjon

Ansette en profesjonell å installere ventless peis. Feilmontering føre til propan lekkasjer eller farlige nivåer av karbonmonoksid. Hvis mulig, kjøpe peisen fra en etablert propan apparater forhandler. Besøk dealerens utstillingslokale for å se peiser i bruk og stille spørsmål om å legge propan hjem hvis du for tiden bruker en annen drivstoff kilde.

Gjenkjenning

Spør apparatet forhandleren om karbonmonoksid oppdagelsen skjermer. Karbonmonoksid er en luktfri, fargeløs gass og kan forårsake hodepine, kvalme, svimmelhet og død i ekstreme situasjoner. Noen ventless varmeovner opererer på propan har innebygd oksygen depletion sensorer. Sensorene deaktivere automatisk peisen hvis den oppdager lavt oksygennivå forårsaket av karbonmonoksid. Største risikoen for propangass er brann eller eksplosjon hvis en propan lekkasje er nær en varmekilde. Lekker propangass lukter råtne egg. La huset umiddelbart hvis du lukter propan og Ring brannvesenet. Du bør ikke søke etter kilden til lekkasjen selv.