Kan tomatplanter bli for stor?

June 13

Kan tomatplanter bli for stor?

Tomater er varmt vær planter som er skadet av minusgrader. Når tomatplanter vokser vilt, store greinene bre og kjøre langs bakken. Uten støtte og noen kontroll, kan tomatplanter bli for stor for små områder.

Typer

Det er to kategorier av tomatplanter. Determinate tomatplanter vokser til en viss høyde, blomst, produserer frukt og slutte å vokse. Sjekk anlegget etiketten for størrelsesgrensene determinate planter. Ubestemte tomatplanter produsere frukt og holder på å vokse. Denne varianten produserer frukt hele sommeren og i høst.

Beholder

Plante tomater i beholdere som er stor nok til den massive veksten av planter. Bruk minst 5 gallon beholdere for å sikre akselerere veksten og vekt så anlegget ikke velter. Miniatyr og cherry tomat planter vokse i 1 gallon beholdere.

Støtte

Bruk en tomat bur eller innsats for å holde store tomatplanter opp fra bakken. Denne støtten forbedrer luftsirkulasjon rundt anlegget og frukt, som hindrer plante sykdom forårsaket av våt løvverk. Sett støtte på plass mens tomatplanter er små.