Kan toalett akvarier & boller byttes?

October 16

Kan toalett akvarier & boller byttes?

Koblingspunktene mellom toalett tank og bolle opprette en viktig segl, holde vannet lekker ut av enheten når den passerer fra tanken til bollen. Hvis visse betingelser er oppfylt, er det mulig å erstatte ett av disse elementene og fortsette å bruke den andre.

Når de er utskiftbare

Hvis oppsettet for tank-å-bolle skruehull og strå pakning plasseringen tilsvarer mellom erstatning tanken eller bolle og gamle tank eller bolle, kobler de to delene riktig. Når disse hullene linje, passere bolter trygt gjennom tank hullene den riktige hullene på toppen av bollen. Også tankens strå pakning seter jevnt i Bollens vann innløp hull, som er det store hullet i topp baksiden av bollen.

Når de er ikke utskiftbare

Du vil sannsynligvis ikke finne en kompatibel tank eller bolle hvis du har en eldre modell toalett. Med nye utbygginger og økende rekke toalett tilbud, produsenter avslutte modeller og erstatt forbi tilbud med forbedret enheter. Også bruke noen modeller tre tank-å-bolt-hull, mens andre bare bruker to. En ordning som dette passer ikke sammen.

Hvorfor du trenger å bytte deler

På en todelt toalett, oppstå uopprettelig skade til bollen, mens tanken er funksjonelle eller omvendt. En sprekk i toalett eller bolle som fjærer en lekkasje er et eksempel på skade som nødvendiggjør en erstatning. Når dette skjer, kan oppsøke en erstatning for bare den skadede delen spare deg penger og installasjon problemer av en fullstendig enhet.

Få en reservedel

Skriv ned navnet på leverandøren og modellnummeret delen bestemt toalett du vil erstatte. Ta denne informasjonen til et hjem forbedring jernvarehandel og andre stikkontakt som du planlegger å få en erstatning. Hvis samme toalett modell ikke er tilgjengelig, kan du be en representant til å identifisere en tank eller bolle fra en annen modell som passer med dine. Se til berging yards hvis du har en eldre modell toalett. Også besøke toalettet produsentens nettsted og bestille en tilsvarende del online, eller finne nærliggende forhandler som tilbyr delen.