Kan slakter blokk benkeplater slipes?

July 8

Kan slakter blokk benkeplater slipes?

Slakter blokk benkeplater er ofte inkludert i moderne kjøkken design og ombygging prosjekter. De gir kokker med en slitesterk overflate som til å dele, hogge, kuttet opp mat uten frykt for å skade overflaten da benkeplater er laget for aktivitetene. Men etter år med slitasje, kan huseiere finne kutt og merkene i slakter blokk stygge, velger å sand ut feil og refinish overflaten.

Forbereder overflaten

Før sliping, rengjør overflaten med såpe og vann. Hvis den virker tacky eller fet, skrape overflaten med plast sparkel blad fjerne rester uten å kutte i tre. Slakter blokk benkeplater som feilaktig har vært belagt med polyurethane lakk eller lakk, bare tørke overflaten ren og tørke den med en myk klut før sliping.

Sliping prosedyrer

For å beskytte omegn fra sagflis, kan du skjule dem med plast ark eller tarps. Av sikkerhetsgrunner må du skjerme øynene med briller og bære en sliping maske for å unngå innånding av sagflis. For å begynne prosedyren installerer en håndflaten slipemaskin med 60-korns slipepapir, og begynne sliping i en retning, ta vare for å holde bevegelse med retningen av de tre korn å hindre ytterligere skade på overflaten og jevnt fjerne de aktuelle tetningsmasse. For å unngå ender opp med en ujevn overflate, holde bevegelse langsom og jevn og ikke forsøke å buff ut eller fjerne bestemte kutt. For best resultat, ofte endre sandpapir blir glatt og skitne og børste bort akkumulert sagmugg fortløpende. Hvis du sakte øke grus på papiret og holde sliping til overflaten har en glassaktig overflate, vil alle feil bli eliminert. Visping bort alt støvet med en myk børste før du fortsetter, vil det bidra til neste trinn problemer.

Aktuelle behandlinger

For en langvarig finish, Unn nylig pusset overflaten med mat grade mineralolje, rubbing den med en bomull klut og la den absorbere til overflaten er mettet. Andre typer oljer, som grønnsaker, oliven eller andre matoljer, blir harske og formidle mat hakket på slakter blokk med dårlig smak. La nylig oljet og ferdig overflate kur i 24 timer før gjenoppta normal bruk. Bivoks topp strøk er også effektivt barrierene mot søl og legge en attraktiv glans til tre.

Stell og vedlikehold

Selv om mineral olje og bivoks beskytter, de er ikke selfangere og vil ikke beskytte mot de skadelige virkningene av stående vann eller høy fuktighet. For å bevare mål, umiddelbart tørke butcher blokker Rengjør væskesøl eller fuktig mat, og regelmessig behandle blokken med mineralolje mellom kutte arbeidsplasser.