Kan Potting jord for afrikanske fioler brukes for gummi planter?

June 4

Kan Potting jord for afrikanske fioler brukes for gummi planter?

De fleste potting jord for houseplants er like. Planter dyrkes i containere trenger mer næringsstoffer og bedre drenering jord siden de ikke er i et naturlig miljø. Potting jord er vanligvis godt drenert, og inneholder en slags gjødsel. Det er spesialitet potting mikser for visse typer planter. Dette potting mikser er for planter som krever spesielle jordsmonn behov. Noen potting jord selges for bruk med bare én type anlegg, men de kan faktisk brukes til en houseplant.

Potting jord

De fleste jord brukes for houseplants er laget av materialer som kan beholde vann og er godt drenert. Denne kombinasjonen av vann relasjoner oppnås ved å kombinere løs organisk materiale med materialer som skaper mye luft plass. Organisk materiale absorberer mye vann. Den mest brukte materialet for organisk materiale i potting jord er torv moss. Vermikulitt også absorberer vann og oppretter områder i jorda for luft. Perlite er hard, lys og hvit. Det gjør en potting jord løs og holder den fra komprimering.

African Violet jord krav

Afrikanske fioler trenger et godt drenert jord. Jord skal være løs over tid. Disse blomstene kan vokse i blandinger av like deler av torv moss, vermikulitt og perlite. Potting jord bør ha en litt surt pH rundt 6.0 eller 6.5. Noen spesialitet potting jord er laget for afrikanske fioler med et surt pH og noen gjødsel.

Gummi plante jord krav

Jord for gummi planter må være lik den som brukes av afrikanske fioler. Det viktigste kravet er at det godt være drenert. Noen potting blanding som er designet for houseplants vil være godt drenert. Kontroller at noen jord du bruker for gummi planter er løs og godt luftet. Hvis du har en spesialitet potting blanding for afrikanske fioler som har en lavere pH, er dette bra for gummi planter.

Repotting

Fioler og gummi planter trenger repotting som de vokser større. Repot gummi planter når de begynner å trenger vann hver dag for å få nok vann. Repot fioler når deres løvverk outgrows potten. Du må aldri gjenbruke gamle potting jord når repotting en houseplant. Gamle jord kan ha sykdommer eller skadedyr i den. Du kan sette gamle potting jord i en kompost bin eller stenke det på overflaten av hagen din.