Kan Pine Bark Mulch drepe andre trær?

January 5

Kan Pine Bark Mulch drepe andre trær?

Furu bark mulch er en vanlig mulching produkt og et biprodukt av trevirke. Det har mange fordeler, som bevare fuktighet og forbedre jord tilstand. Når riktig brukt, kan det ikke er noen trussel for andre trær og faktisk redusere forekomsten av soilborne sykdom, samt beskytte trær fra vinter skade.

Furu Bark sammensetning

Furu bark mulch er litt surt, men endrer ikke jord kjemi, ifølge Linda Chalker-Scott ved Washington State University. Woody mulches kan gjennomgå kjemi endringer som det brytes, men disse endringene påvirker ikke jord. Furu bark mulch inneholder ikke kjemiske egenskaper som forårsaker skade trær. Det redusere midlertidig tilgjengeligheten av nitrogen i jord, men ikke i store nok mengder skade trær. Bruke nitrogengjødsel eller et lag av kompost under mulch hvis nitrogen mangel er en bekymring.

Programmet priser

En 3 - til 4-tommers laget av furu bark mulch er tilstrekkelig å undertrykke ugress vekst og regulere jord temperaturer. I ekstremt kaldt områder, kan du bruke et 6-tommers lag om vinteren. Ikke haugen furu bark mulch rundt stammene i trærne, men forlate en 4 - til 6-tommers området av jord mulch-fri rundt basen. Hvis mulch brukes for tett på treet, kan det kvele røttene. Mulch kan også havn vånder eller insekter som lever trær hvis mulched for tett. Furu bark mulch kan blåse bort i vinden. Bruk det hver 2 til 4 år, etter behov for å vedlikeholde den skikkelige dybden.

Giftstoffer

Feilmerkede lagret furu bark mulch avgir alkohol eller ammoniakk på grunn av mangel på oksygen under nedbryting. Dette er sannsynligvis når mulch ble lagret i store hauger. Mulch utvikler en off-lukt ligner eddik, ensilasje eller ammoniakk. Store mengder giftige kjemikalier som finnes i denne mulch kan skade eller drepe planter. Furu bark mulch bør ha en søt, woody lukt. Kjøp ikke mulch med en ubehagelig lukt.

Sopp

Sopp kan utvikle på furu bark mulch som en del av naturlig nedbrytning. Sopp kan vises som små, kopp vekster, slim eller sopp. De gjør ikke vondt planter eller trær, men kan være skadelig hvis spist. De kan også flekken harde flater eller ha en ubehagelig lukt. Fjerne og forkaste sopp og rake mulch mellomrom for å motvirke deres vekst.