Kan jordbær vokse i deres opprinnelige beholdere?

March 4

Jordbær vokse nær bakken å bære sin frukt, med frodige grønne planter og lang løpere, eller datter planter. Disse frukt planter kommer fra barnehagen på små plast Potter eller planter, men må flytte til større Potter eller garden for å strekke og vokse med rett sted og jord.

Beliggenhet

Transplantasjon jordbær i utendørs potten eller hage så raskt som mulig for å sikre sunn vekst. Bruk en 10 - til 15-gallon potten eller finne et sted som får full sol i åtte timer hver dag med rask drenering og minst 10 kvadrat fot voksende plass.

Jord

Jordbær gjør best i løs, rask-drenering jord som holder både næring og fuktighet. De vil ikke trives i deres opprinnelige potting jord, som er løs, men har lite langsiktig næring. Grave i de 6 til 8 inches jord i alle planting sted og bland i 3 inches av organiske kompost for varig kundestøtte. Legge til 6-24-24 gjødsel i tilled jord å oppmuntre anlegget heie.

Avstand

Plante jordbær slik at deres røtter er helt dekket med jord, men ikke dypere; plantene mislykkes i høye eller lave plantings. Gi jordbær god plass for deres spre vekst - 15-24 inches i raden og 36-48 inches mellom rader.

Vekst

Jordbær spredte seg raskt og kan publikum et planting område uten nøye vedlikehold. Beskjære planter trenger for å holde radene 12 til 18 inches bredt, og Luke området en gang i uken for å eliminere konkurranse. Spre 2 til 3 inches eller organisk mulch i mellomrommet mellom radene å opprettholde varmt, fuktig og klart jord, vann hele lappen med 2 inches av vann i uken og mate dem i tidlig og midtsommer med 12-12-12 gjødsel.