Kan jeg vakuum flått og lopper bort?

March 18

Kan jeg vakuum flått og lopper bort?

Turen gjennom støvsugeren er kritisk for nesten alle loppene og merker, som sugd mot agiterte børster og ofte umiddelbart drept. Så lenge du selger posen selv, vil noen sykdommer som gjør det til vakuum levende aldri streife hjemme eller feed fra du og din pets.

Fjerne Ticks med et vakuum

Du, din pets eller andre deltagerne kan uforvarende ta flått i ditt hjem i pels, på sidene av sko eller bukser og sokker. Mesteparten av tiden, kan du stole på den tørre luften inne i en bygning å eliminere noen sentrale flått. Hvis du finner en hake, vakuum unna haken og fortsette tomrom rundt området og mulig inn punkter. Umiddelbart ta vakuum utendørs, fjerne den vakuum bag, knytte en plastpose rundt den og kaste den i utendørs papirkurven. Også vask og endre sengene og vasker alle nylig slitt klær.

Støvsuging loppene bort

En loppe infestation stopper ikke på den hopper, tilsynelatende uslåelig voksen loppene. Fleas' egg, larver og pupae er spredt i hele hjemmet, hovedsakelig i områdene rundt pet liggesåret, teppe og langs baseboards. Fleas og loppe Larvene pupae har sterke, plantevernmidler-motstandsdyktig ytre gulvbelegg, kalt neglebånd, noe som gjør dem en utfordring å eliminere. Bruk en støvsuger for å fjerne proto-skadedyr, samt noen nærliggende voksne. Suge loppene, egg og larver av hjørnene og langs baseboards med en slange vedlegg. Som du ville med flått, dobbel pose vakuum bag og kast det utendørs.

Loppen støvsuging for mer avanserte Infestations

Hvis du har en forverring loppe infestation, kan støvsuging alene ikke løse problemet. Hvert blod måltid loppen forbruker kan det å legge enda mer egg, noen som du ikke kunne suge opp selv med konstant støvsuging. Bruk en tørkemiddel som boraks eller kiselgur å klø på den voksnes og pupaes' voksaktig cuticle, som vil tillate luft under dekket og tørke innholdet. Vakuum første til å agitere larvene, som vil føre til luke i mer sårbare puppe. Strø tørkemiddel rikelig rundt det berørte området, og la pulveret på området over natten. Holde katter og kravlesøk barn, som kan svelges pulveret gjennom grooming eller munn. Vakuum opp fuktighet dagen skadet voksne og puppe og nærliggende egg og voksne.

Betraktninger: Bruke støvsuging parallelt med Pet Meds

Hvis din loppen og sjekke problemer ikke får bedre hver gang du rengjør og vakuum hjemme, har bedre hell ved å eliminere fleas' tilgang til deres viktigste matkilde: kjæledyr. Besøk din veterinarian for loppen og sjekke forebyggende medisinering, som kommer i vekt-karakter, rase-spesifikk gel dosering. Bruke direkte på kjæledyret hud, langs ryggraden, og forventer medisinen å begynne å arbeide innenfor et par dager. Når du begynner å finne død loppene og merker, gjenta støvsuges og tørkemiddel prosessen for å eliminere det store flertallet av gjenværende flått, lopper, egg og larver.