Kan jeg sette renne renere i et toalett?

July 28

Kan jeg sette renne renere i et toalett?

De trenger ofte å bli tatt hånd om umiddelbart tette toaletter er et vanlig problem for huseiere. Hvis tresko er virkelig dårlig og en stempelet eller avløp slange ikke fungerer, noen ganger renne renere er det eneste alternativet før du kaller en rørlegger. Men kan renne renere også brukes i et toalett uten å skade den?

Avløp tilkobling

Etablering av hva din avløp er koblet til er et viktig første steg før du bruker renne renere på toalettet ditt. Hvis toalettet avløp til byen avløpssystem, kan det være lurt å kontakte byen å sørge for at du kan bruke renne renere på toalettet, som enkelte produkter kan være skadelig for byen rør eller forårsake problemer i kloakk selv. Hvis du er koblet til en septiktank, er deretter bruke en toalett renne renere en sikker måte å rense toalettene.

Legge til enzymer og bakterier

Disse drain rengjøring produkter er vanligvis spesifikke for toalett tresko og er relativt enkelt å bruke. Bare spyle dem ned på toalettet som vil plassere enzymer og bakterier i septiktank, forårsaker dem til å spise organisk materiale og vann, holde tresko oppstår i systemet. Hva er enda bedre, det er ikke kjemisk skadelig for miljøet som enzymer og bakterier finnes naturlig i naturen.

Regular avløp rengjøringsmidler

Regular avløp rengjøringsmidler kan brukes også. Når de fleste av vannet har tappet ut av toalettet på grunn av tette, legge halv flaske renne renere og la det sitte i noen steder fra 15 til 30 minutter. Når du har gjort det, skylle toalettet, som bør presse løsnet tresko av rørene. Dette kan gjøres månedlig for toaletter koblet til septisk systems. Hvis dette ikke fungerer for å fjerne tette, er en rørlegger sannsynligvis det beste alternativet.