Kan jeg sette en granitt sammensatt vask Undermount på en granitt Countertop?

June 12

Kan jeg sette en granitt sammensatt vask Undermount på en granitt Countertop?

Når det gjelder synker for granitt, er drop-in og undermount synker mest populære valg. En drop-in vask er fast på disken slik at kanten er hevet opp fra overflaten. En undermount er festet til telleren fra neden vises dypere enn en drop-in og vise mer av granitt. Sammensetningen av vasken selv kan variere; Det er metoden med å fikse som bestemmer om en vask kan være undermounted på en granitt countertop.

Fakta

Størrelsen på vasken og plasseringen av sine fester saken mer enn hva vasken er laget av når avgjøre om det kan passe på en gitt benkeplate. En undermount vasken kan ikke løses til en granitt countertop på samme måte som en drop-in vask fordi beslag på feil sted. Tilsvarende kan ikke en undermount vasken monteres til en benkeplate når regjeringen under disken er for liten til å romme den.

Funksjoner

Undermount synker se dypt fordi de er montert under benken bruker under counter innfesting. Undermount synker utfoldelse farger og teksturer presentere gjennom lag av counter materialet og er derfor best brukt med en solid overflate benkeplate som granitt, marmor eller kalkstein.

Installasjon

For vasken installeres, skal hjørne hull bores der vasken kan skrues på plass under disken. Vasken er granitt sammensetning, bruke en mur bore å bore hullene og dekke hjørnene av vasken i maskeringstape å forhindre utilsiktet riper eller sprekker.

Betraktninger

Før du skjærer i telleren å plassere vasken, sjekk dybden på vasken og sammenligne det plass under disken i området. En undermount vask henger helt under telleren og er derfor dypt forhold til drop-in vask. Derfor kan det være for lite plass til å passe vasken på ønsket sted.